Alexia Eram și Carmen Grebenișan au pozat ca îngerașii Victoria's Secret!

Alexia Eram și-a chemat prietenele și și-au etalat abdomenele lucrate cu grijă la sala de forță, spre bucuria fanilor lor de pe Instagram.

1 alexia eram 4 jpg jpeg
Alexia Eram și-a impresionat fanii de pe contul ei de Instagram

Fiica Andreei Esca are grijă de ce mănâncă și rutina pe care o are cu privire la exercițiile fizice. Alături de Carmen Grebenișan, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, cele patru tinere au renunțat la haine și și-au etalat abdomenele lucrate la sala de forță.

Imaginile cu cele patru vedete au atras, de asemenea, și curiozitățile fanilor, care au rămas surprinși de potențiala dietă pe care o urmează. 

Vezi și Alertă de nisip încins! Alexia Eram provoacă schimbări climatice după ce se dezbracă! Priviți pozele fiicei Andreei Esca

Fotografiile de pe Instagram au reușit să strângă peste 25.000 de aprecieri, dar comentariile de la imaginile cu pricina sunt cele care au reușit să atragă atenția. Toată lumea și-a arătat susținerea pentru Alexia Eram și prietenele ei, care nu sunt la prima apariție de acest tip.

Alexia Eram, Laura Giurcanu și Carmen Grebenisan - dietă sau exerciții zilnice?

Alexia Eram este recunoscută pentru aparițiile ei, dar și pentru vizitele pe care aceasta le face în mai multe orașe de vis din întreaga lume. Cea mai recentă vizită, pe nisipul fierbinte din Dubai, alături de Mario Fresh, a lăsat cu gura căscată o bună parte din urmăritorii ei de pe Instagram. 

Chiar și Carmen Grebenișan nu s-a dat mai în spate din a-și etala orele pe care le-a petrecut la sala de forță. Vedeta de la Asia Express pare că se pregătește pentru o altă apariție pe micile ecrane, după ce ne-a încântat cu apariția ei la Asia Express și Dancing on Ice. 

Citește și E fierbinte rău! Alexia Eram, pictorial excepțional în lenjerie intimă, în poziții mai ceva ca Sharon Stone

Alături de cele două vedete, și-a făcut apariția și Laura Giurcanu. Vedeta a făcut contact cu viața publică încă din adolescență, după ce a apărut în videoclipul artistului internațional The Weeknd. Vedeta a reușit să strângă pe rețelele sociale peste 925.000 de urmăritori, care sunt la curent cu ultimele evenimente din viața Laurei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE