Andreea Esca şi soţul ei, vacanţă intimă pe un luxos vas de croazieră

Ultima actualizare:

Andreea Esca şi-a luat câteva zile libere şi s-a bucurat, alături de soţul ei, Alexandre Eram, de o vacanţă de lux, la bordul unui superb vas de croazieră. Prezentatoarea ştirilor Pro TV şi omul francez de afaceri au petrecut timp în doi, relaxându-se departe de România. 

Andreea Esca şi Alexandre Eram au fost într-o croazieră de lux
Andreea Esca şi Alexandre Eram au fost într-o croazieră de lux

Andreea Esca este o împătimită a vacanţelor şi nu ratează nicio ocazie de a da o fugă, măcar două zile, până undeva. De la începutul primăverii, vedeta a mers la Paris, pentru a-şi serba soţul, a fost în Dubai, iar acum se află în Londra, unde se bucură de mâncare bună şi artă cu fiica ei, Alexia. Între aceste escapade, chiar de Paştele Ortodox, Andreea şi Alexandre Eram au mai bifat şi două nopţi la bordul unul vas de croazieră luxos, pe Canalul Mânecii.

Departe de România şi fără copii, cei doi s-au bucurat de clipe de linişte, într-o locaţie cum rar e dat să vezi. Este clar că Andreea şi Alexandre s-au simţit bine în vacanţa petrecută în cuplu, mai ales dacă e să judecăm după zâmbetele largi pe care le afişează amândoi în fotografiile realizate în timpul croazierei. 

Andreea Esca a făcut Paştele Catolic în familie

Andreea Esca a trecut la catolicism în urmă cu 22 de ani, când s-a căsătorit cu Alexandre Eram. Cei doi copii ai lor, Alexia şi Aris Melkior, sunt şi ei catolici. Cu toate acestea, prezentatoarea ştirilor Pro TV sărbătoreşte şi Paştele Ortodox, cu părinţii ei.

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox, pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!', a povestit Andreea Esca, chiar înainte de 17 aprilie, data Paştelului Catolic.

Anul acesta, bucuria sărbătorilor pascale a fost mult mai mare pentru Andreea: Aris Melkior, care are deja 19 ani şi studiază la o universitate din străinătate, a revenit în ţară. Astfel, vedeta TV a putut petrece clipe frumoase cu ambii săi copii, mai ales că şi Alexia a revenit din Dubai, unde a stat o vreme pentru a duce la bun sfârşit câteva proiecte profesionale.

În urmă cu câţiva ani, Andreea Esca povestea că ţine mult la tradiţiile de Paşte, iar mama ei şi Alexia roşesc ouă. Cel mai tare o bucură, însă, să petreacă timp cu familia ei şi să se bucure de preparatele mamei sale. 

„Tata este responsabil cu adusul mielului, fiindcă el ştie din ce rasă trebuie să fie mielul ca să fie gustos… iar mama îl găteşte cu nişte cartofi la cuptor. Nu mai povestesc despre asta, că mor de poftă! Ca tradiţie de Paşte, cel mai mult ţin să fim în familie.

În ceea ce priveşte vopsitul ouălor, Alexia, fiica mea, şi mama sunt specialistele. Lipesc abţibilduri pe ouă, le pictează şi folosesc încă tradiţionala metodă cu frunza de pătrunjel, pentru model'", a povestit Andreea Esca, acum ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net