Andreea Esca şi soţul ei, vacanţă intimă pe un luxos vas de croazieră

Andreea Esca şi-a luat câteva zile libere şi s-a bucurat, alături de soţul ei, Alexandre Eram, de o vacanţă de lux, la bordul unui superb vas de croazieră. Prezentatoarea ştirilor Pro TV şi omul francez de afaceri au petrecut timp în doi, relaxându-se departe de România. 

image
Andreea Esca şi Alexandre Eram au fost într-o croazieră de lux

Andreea Esca este o împătimită a vacanţelor şi nu ratează nicio ocazie de a da o fugă, măcar două zile, până undeva. De la începutul primăverii, vedeta a mers la Paris, pentru a-şi serba soţul, a fost în Dubai, iar acum se află în Londra, unde se bucură de mâncare bună şi artă cu fiica ei, Alexia. Între aceste escapade, chiar de Paştele Ortodox, Andreea şi Alexandre Eram au mai bifat şi două nopţi la bordul unul vas de croazieră luxos, pe Canalul Mânecii.

Departe de România şi fără copii, cei doi s-au bucurat de clipe de linişte, într-o locaţie cum rar e dat să vezi. Este clar că Andreea şi Alexandre s-au simţit bine în vacanţa petrecută în cuplu, mai ales dacă e să judecăm după zâmbetele largi pe care le afişează amândoi în fotografiile realizate în timpul croazierei. 

stanga
dreapta
andreea esca croaziera 4 JPG
andreea esca croaziera 3 JPG
andreea esca croaziera alexnadre eram png
image
image

Andreea Esca a făcut Paştele Catolic în familie

Andreea Esca a trecut la catolicism în urmă cu 22 de ani, când s-a căsătorit cu Alexandre Eram. Cei doi copii ai lor, Alexia şi Aris Melkior, sunt şi ei catolici. Cu toate acestea, prezentatoarea ştirilor Pro TV sărbătoreşte şi Paştele Ortodox, cu părinţii ei.

„Vom petrece de două ori Paștele. O dată, paștele Romano-Catolic, pentru că noi suntem catolici, și o dată, Paștele Ortodox, pentru că petrecem și cu părinții mei, așa încât vom avea sărbătoare timp de o săptămână și ceva!', a povestit Andreea Esca, chiar înainte de 17 aprilie, data Paştelului Catolic.

Anul acesta, bucuria sărbătorilor pascale a fost mult mai mare pentru Andreea: Aris Melkior, care are deja 19 ani şi studiază la o universitate din străinătate, a revenit în ţară. Astfel, vedeta TV a putut petrece clipe frumoase cu ambii săi copii, mai ales că şi Alexia a revenit din Dubai, unde a stat o vreme pentru a duce la bun sfârşit câteva proiecte profesionale.

stanga
dreapta
andreea esca si alexia eram
Aris Melkior Andreea Esca webp
mario fresh alexia eram andreea esca alexandre eram jpeg
andreea esca alexandre eram si cu copiii jpeg
4 andreea esca si alexandre eram 1 jpg jpeg
Andreea Esca și Alexandre Eram s au căsătorit în anul 2000  jpeg
Andreea Esca, alături de soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii ai lor, Aris şi Alexia jpeg
1 andreea esca si aris jpg jpeg
andreea esca aris png
andreea esca
andreea esca
andreea esca
andreea esca stiri jpg
andreea esca alexia eram png
3 andreea esca si aris1 jpg jpeg
6 andreea esca jpg jpeg
1 andreea esca vacanta in porumbacu de sus 15 jpg jpeg
7 andreea esca vacanta in porumbacu de sus 6 jpg jpeg
alexandre eram si andreea esca au modificat planurile hotelului din cluj 0 jpeg
1 andreea esca si alexia eram jpg jpeg
1 andreea esca a slabit pilates jpg jpeg

În urmă cu câţiva ani, Andreea Esca povestea că ţine mult la tradiţiile de Paşte, iar mama ei şi Alexia roşesc ouă. Cel mai tare o bucură, însă, să petreacă timp cu familia ei şi să se bucure de preparatele mamei sale. 

„Tata este responsabil cu adusul mielului, fiindcă el ştie din ce rasă trebuie să fie mielul ca să fie gustos… iar mama îl găteşte cu nişte cartofi la cuptor. Nu mai povestesc despre asta, că mor de poftă! Ca tradiţie de Paşte, cel mai mult ţin să fim în familie.

În ceea ce priveşte vopsitul ouălor, Alexia, fiica mea, şi mama sunt specialistele. Lipesc abţibilduri pe ouă, le pictează şi folosesc încă tradiţionala metodă cu frunza de pătrunjel, pentru model'", a povestit Andreea Esca, acum ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg