Cum au celebrat Alexia Eram ╚Öi mama ei, Andreea Esca, Pa╚Ötele catolic? Talentul ascuns al frumoasei influenceri╚Ťe

Familia Andreei Esca a sărbătorit Paștele catolic, iar prezentatoarea PRO TV și-a surprins fanii când a dezvăluit un talent ascuns al Alexiei Eram, la care nimeni nu se aștepta.

andreea esca alexia eram jpeg
Cum au celebrat Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca, Paștele catolic

Alexia Eram a celebrat Pa╚Ötele catolic ├«n familie, al─âturi de mama ei Andreea Esca, fratele Aris Melkior ╚Öi tat─âl lor Alexandre Eram. Influenceri╚Ťa, ├«n v├órst─â de 21 de ani, a ar─âtat fanilor ei de pe Instagram c├óteva imagini din culisele preg─âtirilor pentru masa de Pa╚Öte ├«n familia Esca-Eram. 

Cite╚Öte ╚Öi Ce haine nu ar purta niciodat─â Andreea Esca: ┬źNu e normal! Nu m-a╚Ö ├«mbr─âca a╚Öa┬╗!

Alexia Eram a postat la sec╚Ťiunea story de pe Instagram o imagine cu decora╚Ťiunile pentru masa de Pa╚Öte, a╚Öa cum a fost organizat─â de mama ei Andreea Esca. Ceea ce a surprins ├«n imaginea postat─â de at├ót de Alexia ╚Öi c├ót ╚Öi de Andreea Esca a fost c─â unul obiectele din ceramic─â de pe masa de Pa╚Öte fusese confec╚Ťionat chiar de Alexia Eram, atunci c├ónd era o copil─â. 

Andreea Esca a ar─âtat cu m├óndrie decora╚Ťiunea de Pa╚Öte din ceramic─â, confec╚Ťionat─â de Alexia ╚Öi care reprezenta un suport pentru ou─â ├«n forma unui iepura╚Ö. 

,,Nici cu ceramica Alexiei Eram nu mi-e ru╚Öine ╚Öi ea era toat─â ziua la atelierul acesta minunat de l├óng─â cas─â.", a scris Andreea Esca pe Instagram. 

image

Se pare c─â Alexia Eram nu este singura cu ├«nclina╚Ťii artistice ├«n familie, c─âci Esca a mai postat o imagine ce ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â un obiect decorativ ceramic f─âcut de fiul ei, Aris Melkior. 

image

Alexia Eram a fost cu o sear─â ├«nainte la un eveniment monden ce a avut loc ├«n Cluj ╚Öi care celebra influenceri╚Ťele ╚Öi modelele pentru o publica╚Ťie online de mod─â. Alexia Eram nu a uitat s─â transmit─â un mesaj fanilor ei, care s─ârb─âtoresc Pa╚Ötele Catolic.

Andreea Esca, revedere emo╚Ťionant─â cu fiul ei, Aris Melkior

Andreea Esca a trecut la catolicism dup─â ce s-a c─âs─âtorit cu Alexandre Eram, astfel ╚Öi copii lor, Alexia ╚Öi Aris Melkior, au fost crescu╚Ťi ├«n acest rit cre╚Ötin. 

Prezentatoarea PRO TV a avut parte recent de o reuniune emo╚Ťionant─â cu fiul ei, Aris Melkior, care a revenit ├«n Rom├ónia cu ocazia s─ârb─âtorilor Pascale. 

Cite╚Öte ╚Öi Andreea Esca, chef la Paris cu socrii ╚Öi cumna╚Ťii. Mama lui Eram e o fran╚Ťuzoaic─â super stilat─â

Fiul Andreei Esca are 19 ani ╚Öi studiaz─â la o universitate din afar─â, astfel c─â vizitele rare ale t├ón─ârului sunt a╚Öteptate cu foarte mult drag de faimoasa prezentatoare. Aris a ptrecut o zi ├«ntreag─â al─âturi de mama sa ╚Öi a documentat fiecare moment emo╚Ťionant al ├«nt├ólnirii lor. 

  ÔÇ×Iubirea mea a venit ├«napoi acas─â.ÔÇŁ, postat Andreea Esca pe Instagram, apropo de revederea cu fiul ei. 

Andreea Esca se m├óndre╚Öte cu fiul ei, care la 19 ani are ├«n sf├ór╚Öit dreptul s─â voteze, a╚Öa ├«n ziua pe care cei doi au petrecut-o ├«mpreun─â, au trecut ╚Öi pe la Ambsada Fran╚Ťei pentru a vota cu ocazia alegerilor preziden╚Ťiale. 

stanga
dreapta
andreea esca si alexia eram
andreea esca alexia eram png
1 andreea esca si alexia eram jpg jpeg
andreea esca alexia eram jpeg
Andreea Esca și fiica ei, Alexia jpeg
andreea esca si fiica ei alexia 2 400x500 jpeg
11 andreea esca si alexia jpg jpeg
alexia eram fiica andreea esca 3 png
alexia eram fiica andreea esca 1 png
alexia eram fiica andreea esca 2 png
mario fresh alexia eram andreea esca alexandre eram jpeg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
Dr Alban jpeg
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png