Andreea Esca, chef la Paris cu socrii și cumnații. Mama lui Eram e o franțuzoaică super stilată

Ultima actualizare:

Mare sărbătoare în familia Andreei Esca. Celebra prezentatoare a chefuit pe cinste în weekend, căci i-a organizat soţului său o petrecere aniversară de neuitat. Și nu oriunde, ci la Paris, unde Alexandre Eram i-a avut alături pe părinți, pe soră și pe nepoței. Iată ce familie frumoasă are Andreea Esca în capitala Franței!

Andreea Esca, alături de soțul ei și de părinții acestuia. Foto: Instagram
Andreea Esca, alături de soțul ei și de părinții acestuia. Foto: Instagram

Andreea Esca a publicat pe Instagram câteva imagini superbe, pline de voie bună și de soare, dintr-un loc magnific: Parisul. Știrista de la PRO TV s-a aflat în capitala Franței, a doua ei casă, cu un scop precis: soțul ei, Alexandre Eram, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 27 martie, așa că a fost ocazia perfectă să-i aibă alături pe părinți, pe soră, cumnat și nepoței.

Alexandre Eram a împlinit 52 de ani și seamănă foarte mult cu mama lui, după cum se vede în imagini. Soțul Andreei Esca a trecut printr-o cumpănă uriașă în pandemie, în urmă cu doi ani, fiind internat în stare gravă, cu Covid-19. A fost la un pas de moarte, conectat la aparate, așa că boala perfidă și-a pus mult amprenta asupra lui. Slăbise și albise brusc, însă acum Eram arată și pare că se simte foarte bine.

Soacra Andreei Esca, o franțuzoaică superbă

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Soția lui, soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, cu un zâmbet cald, iar sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny, și soțul ei, Antoine, sunt nelipsiți de la reuniunile de familie. Cei din urmă au doi băieței, pe care Andreea Esca îi adoră. A se observa, în pozele publicate de Andreea, ce asortat este socrul ei, lucru pe care chiar și știrista l-a menționat. Doamna Eram a purtat o ținută bej, rafinată, iar pentru că la terasa unde s-au delectat cu vin roșu era soare, a ținut mereu ochelarii. 

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor PRO TV, și Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii mari: pe Alexia și pe Aris. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net