Andreea Esca, așa cum nu o vezi la știri. Iese camuflată de la un salon de fițe

Despre Andreea Esca se poate spune că este o emblemă la Pro TV-ului. De câte ori apare la pupitrul știrilor, dar și în public, vedeta este impecabilă. Noi am surprins-o așa cum nu o vezi la știri. Iată unde se relaxează celebra știristă!

image

Andreea Esca (49 ani) a fost admirată dintotdeauna pentru felul în care arată și se prezintă în fața telespectatorilor. La știri, ea este nevoită să adopte o atitudine sobră, conformă cu evenimentele pe care le prezintă. Însă, în viața de zi cu zi, este cu totul alt om, vesel și plin de viață.

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi a reușit să-și păstreze șarmul și frumusețea, chiar dacă anii au trecut și peste ea. Fanii vedetei s-au întrebat mereu cum reușește știrista să se mențină. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe Andreea Esca în timp ce ieșea camuflată dintr-o clinica de mare fițe, din zona de nord a Bucureștiului.

Andreea Esca
Andreea Esca

Ca o adevărată divă, angajata cu cel mai mare salariu din PRO TV, a fost așteptată de către șofer în luxosul Mercedes în valoare de 150.000 de euro, proaspăt achiziționat de către aceasta. Vedeta a petrecut aproximativ două ore în clinica de spa și sănătate din zona Floreasca. Știrista s-a expus de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare, cât mai naturală și își arată fără probleme ridurile pe care le are.

Andreea Esca nu își ascunde ridurile

În trecut, Andreea a apelat la câteva procedee pentru a-și ascunde ridurile, dar nu i-a plăcut rezultatul, așa că și-a dorit să încerce altele.  „Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…” spunea Adina Alberts într-un interviu.

Totuși, Andreea este atentă și ține mult să se decmachiezei oricât de obosită ar fi. Crema pe care o folosește de la 20 de ani, este aceea pentru conturul ochilor. „Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, declara Andreea Esca. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net