Andreea Esca, adevărul despre diete! Degeaba muncește din greu la sală

Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare a Știrilor PRO TV, are 49 de ani și un tonus excepțional. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu poftă de viață, Andreea este apreciată de public pentru naturalețea de care dă dovadă. 

Andreea Esca a vorbit cu umor despre diete și pofte culinare Instagram: Andreea Esca
Andreea Esca a vorbit cu umor despre diete și pofte culinare Instagram: Andreea Esca

Ultimul articol scris de Andreea în cadrul revistei pe care o conduce demonstrează încă o dată că, atunci când nu se află la pupitrul știrilor și trebuie să dea dovadă de seriozitate și profesionalism, ea se confruntă cu problemele pe care fiecare dintre noi le are la un moment dat. 

Subiectul dezbătut cu umor de Andreea: dietele și tentațiile culinare care fac ca orele petrecute în sala de sport să fie în zadar! Prezentatoarea a relatat, cu un ton umoristic, cum a decurs o conversație telefonică cu o bună prietenă.

I-a povestit prietenei sale cum a observat că Penelope Cruz arată impecabil la cei 50 de ani ai săi și că este convinsă că la rândul ei poate avea același forme de invidiat...doar că există o mică problemă! Pofta pentru dulciuri și preparate cu specific românesc cărora cu greu le poate spune "nu". 

Andreea Esca a primit un cadou dulce din partea Alexiei 

Recent, de Sfântul Ion, Andreea Esca a dezvăluit cadoul pe care l-a primit din partea fiicei sale, Alexia Eram. Deși l-a apreciat enorm, nu s-a putut abține să nu facă o glumă, care a fost gustată de admiratorii săi. Alexia i-a cumpărat mamei câteva brioșe pufoase, înveșite în fondant. Mesajul Andreei a fost unul scurt, dar clar: "Atunci când copilul te iubește, dar nu vrea să ai același număr de kilograme ca el"

Andreea a slăbit șase kilograme în timp-record

Într-un interviu acordat publicației Click! în vara anului trecut Andreea Esca dezvăluia că nu crede în dietele minune sau în curele de detoxifiere, ci în munca la sala de sport și adoptarea unui meniu echilibrat. Prezentatoarea a reușit să slăbească, în vară, nu mai puțin de șase kilograme cu ajutorul unui nutriționist. 

"Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin", declara la acea vreme Andreea Esca. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net