Alexia Eram, cadou cu subînțeles pentru Andreea Esca, de ziua ei de nume. Reacția genială a vedetei

Celebra prezentatoare a știrilor PRO TV, Andreea Esca, a avut motive de sărbătoare vineri, 7 ianuarie. Puțini sunt cei care știu că Andreea poartă și numele de Ioana. 

image
Andreea Esca alături de fiica ei, Alexia Eram Sursă foto: Instagram Alexia Eram

Andreea Esca s-a bucurat de ziua de nume alături de colegi, prieteni și familie. Prezentatoarea a primit zeci de mesaje de felicitare din partea celor apropiați, însă cea care i-a făcut cea mai frumoasă urare a fost fiica ei, Alexia Eram. 

image
Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram i-a cumpărat mamei sale câteva brioșe pentru a se delecta cu dulciuri de ziua ei. Prezentatoarea s-a bucurat pentru cadoul primit și a scris un mesaj amuzant alături de o fotografie a brioșelor. "Când copilul te iubește, dar nu vrea să ai tot atâtea kilograme cât el", a fost mesajul Andreei Esca. 

image
Cadoul pe care l-a primit Andreea Esca din partea fiicei sale

Cum a ales Andreea Esca numele pentru fiica ei. Ce variante mai erau pe listă

Asemenea tuturor părinților, Andreea și soțul ei, Alexandre Eram, s-au confruntat cu dificultatea alegerii numelui. Numele ”Alexia Margot” a ieșit câștigător pentru că avea legătură atât cu familia tatălui, cât și cu familia mamei.

image
Alexia Eram i-a făcut un cadou amuzant mamei sale

Când am ajuns la alegerea numelui, am trecut în revistă toate variantele care îmi plăcuseră de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar și de o vacanță la mare, cu părinții, când într-un restaurant o mama își striga fetița: «Aluna», și eu am zis că așa o voi boteza pe fetita mea. Au mai fost pe listă: Ariadna, Adnana și Anais. Apropo, știți că mama voia să mă boteze Miruna Solange? Câștigătoare s-au declarat Alexia Margot. M-am gândit la Alexia, pentru că e «fata lui Alex», și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o”, a explicat Andreea.

Andreea Esca, mândră de locul său de muncă

Andreea Esca este fața postul Pro TV încă de la începuturile sale. Vedeta este o prezență constantă, în aproape fiecare seară, la pupitrul știrilor de seară.

image
Andreea Esca este imaginea trustului PRO TV Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Faptul că Andreea Esca este iubită de public se vede și din audiențele Pro TV. Știrista a publicat un mesaj în care anunța că jurnalul pe care îl prezintă, cel de la ora 19, a fost cel mai urmărit la ora respectivă. Și restul programelor de știri ale Pro TV au fost lideri de piață în anul care tocmai s-a încheiat.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg