VIDEO Alexia Eram și-a luat casă nouă. Cum arată apartamentul cumpărat de fiica Andreei Esca

Ultima actualizare:
Dormitorul Alexiei Eram are un perete din geamuri care dau spre o terasă
Dormitorul Alexiei Eram are un perete din geamuri care dau spre o terasă

Sfârșitul anului vine cu vești bune de la Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a reușit să-și cumpere primul ei apartament, la vârsta de numai 20 de ani. Tânăra face bani frumoși din activitatea ei susținută pe rețelele sociale, iar acum a considerat că a venit timpul pentru prima ei investiție majoră.

Alexia Eram a dat vestea, așa cum era de așteptat, pe contul personal de Instagram și a filmat deja primul vlog cu noul apartament. ”Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a scris Alexia pe Instagram.

Apartamentul are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică jos.

Pentru amenajare, frumoasa brunetă a dezvăluit că a ales un stil care îmbină elementele moderne cu cele retro. Pentru că vedeta recunoaște că are ”o obsesie legată de obiectele deco roz”, nuanțele care vor domina în apartamentul Alexiei vor fi gri și roz.

Apartamentul este în șantier în acest moment, dar Alexia le-a dat o idee fanilor despre imaginea finală, cu multe locuri de depozitare, un dressing generos, la parterul apartamentului, în care vor fi multe dulapuri și neapărat o insulă în mijloc. Dressingul va fi amenajat în ceea ce era inițial un dormitor mai mic.

Bucătăria apartamentului Alexiei Eram este deschisă spre living și dă într-o terasă foarte mare
Bucătăria apartamentului Alexiei Eram este deschisă spre living și dă într-o terasă foarte mare

Dormitorul adevărat este foarte spațios, cu un perete de geamuri care dau în terasa apartamentului și prin care se vede orașul. Alexia a optat pentru o amenajare dinamică a dormitorului, cu televizor și birou, astfel încât acesta nu va fi, cel mai probabil, doar un loc de odihnă.

Citește și:

Alexia Eram lansează o colecţie cu treninguri de vară. Cât costă piesele

Terasa de la etaj este foarte spectaculoasă

La etaj, în partea stângă, se află livingul, de asemenea cu un perete de geamuri care dau în terasă. Aici Alexia va aduce o canapea cu fotolii și o bibliotecă. În partea dreaptă se află bucătăria, deschisă spre living și continuată cu o zonă de luat masa.

Așa arată globul protector pe care Alexia vrea să-l instaleze pe terasa apartamentului
Așa arată globul protector pe care Alexia vrea să-l instaleze pe terasa apartamentului

Detaliul cu adevărat spectaculos al apartamentului este terasa de la etaj, în formă de L, pe care Alexia visează să instaleze un glob protector în care să poată mânca atunci când e vreme urâtă afară. Fiica Andreei Esca vrea să tapeteze peretele care desparte terasa ei de terasa vecinilor cu licheni și, pentru că îi plac foarte mult cactușii, va planta foarte mulți în jardinierele de pe margine.


    Așa arată globul protector pe care Alexia vrea să-l instaleze pe terasa apartamentuluifoto: captură YouTube
Așa arată globul protector pe care Alexia vrea să-l instaleze pe terasa apartamentuluifoto: captură YouTube

Alexia Eram se va muta în noua casă la sfârșitul lunii ianuarie

Alexia lucrează deja intens la amenajarea noului apartament cu un arhitect care o ajută să-și transpună în realitate toate visurile și speră să se poată muta în noul ei apartament la sfârșitul lunii ianuare, începutul lunii februarie.

Alexia nu a uitat să le mulțumească fanilor ei, care au ajutat-o, indirect, să facă această primă achizișție importantă din viața ei. Vedeta are o activitate foarte profitabilă pe rețelele sociale.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg
banner ziua nationala png