VIDEO Alexia Eram confirmă despărțirea de Mario Fresh. Cum arată apartamentul în care s-a mutat singură

Ultima actualizare:

    Alexia Eram s-a mutat singură în apartamentul pe care l-a cumpărat la sfârșitul anului trecutfoto: captură YouTube
Alexia Eram s-a mutat singură în apartamentul pe care l-a cumpărat la sfârșitul anului trecutfoto: captură YouTube

Alexia Eram și-a deschis ușa apartamentului pentru reporterii de la Storia.ro. Fiica Andreei Esca a terminat de amenajat casa pe care a reușit s-o cumpere din banii ei și cu un mic ajutor de la părinți, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Singurul inconvenient ar fi că Alexia locuiește și ”este singură” în acest moment, după cum declară chiar ea, confirmând astfel zvonurile care circulau în ultima vreme despre despărțirea de Mario Fresh.

Alexia și-a dorit foarte mult un apartament luminos și cu o terasă mare. Fiica Andreei Esca și-a dorit o lumină bună în casă în primul rând pentru pozele și filmulețele pe care le face pentru Isntagram și YouTube, iar pe terasă și-a imaginat că va sta de vorbă cu prietenii până târziu în noapte.

Pentru a-și îndeplini aceste două dorințe, Alexia a fost dispusă să accepte compromisul de a avea un living și o bucătărie mai mici. Chiar și așa, apartamentul situat în centrul Capitalei are o suprafață generoasă, se întinde pe două niveluri și a fost amenajat foarte eficient.

”M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată, și am vrut să fie retro-modern”, a dezvăluit Alexia, care a apelat la ajutorul unui designer pentru amenajarea apartamentului, pornind de la ideile ei și ale tatălui ei, Alexandre Eram.

Pentru că și-a dorit foarte mult ca apartamentul să aibă un dressing, Alexia a transformat unul dintre cele două dormitoare în cameră pentru toate hainele și încălțările ei.

În dormitorul spațios, alb și roz, exact ca-n copilărie, Alexia a făcut loc pentru un televizor generos, un birou, un neon deasupra patului, dar și pentru Pablo, porcușorul de pluș fără de car enu poate dormi, singurul obiect pe care fiica Andreei Esca l-a luat cu ea în fiecare casă în care a locuit până acum.

Citește și:

Ce spune Andreea Esca despre relația Alexiei cu Mario Fresh. Mai sunt sau nu împreună?

Alexia Eram: ”Nu-mi place să stau singură și să fiu singură”

”Girlish (de fetiță, n.r.), retro, modernă”, își descrie Alexia casa în care locuiește deja de două luni… singură.

”M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur”, a mărturisit Alexia. O situație diferită față de visurile ei din copilărie, când se gândea că, atunci când va părăsi casa părintească, va locui cu prietena ei cea mai bună.

”E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, a detaliat Alexia, insistând asupra faptului că nu doar locuiește singură, ci este singură, semnă că zvonurile despre destrămarea relației cu Mario Fresh erau cât se poate de adevărate.

”Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine”, a precizat Alexia.

Alexia și Mario au format un cuplu mai bine de patru ani, timp în care și-au făcut declarații pe rețelele sociale sau chiar în direct la televizor. În ultimele luni însă, nu au mai postat poze cu ei împreună, în ipostaze tandre, iar de ziua Alexiei, Mario i-a adus flori, dar a lasat impresia că face asta mai degrabă din postura de prieten, decât din cea de iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net