Andreea Esca, anunț important despre locul de muncă de la Pro TV. „Românii își doresc să vadă schimbarea”

Ultima actualizare:

Andreea Esca este fața postul Pro TV încă de la începuturile sale. Vedeta este o prezență constantă, în aproape fiecare seară, la pupitrul știrilor de seară.

Andreea Esca e lider de piață cu jurnalul pe care îl prezintă la ora 19 foto: Instagram
Andreea Esca e lider de piață cu jurnalul pe care îl prezintă la ora 19 foto: Instagram

Faptul că Andreea Esca este iubită de public se vede și din audiențele Pro TV. Știrista a publicat un mesaj în care anunța că jurnalul pe care îl prezintă, cel de la ora 19, a fost cel mai urmărit la ora respectivă. Și restul programelor de știri ale Pro TV au fost lideri de piață în anul care tocmai s-a încheiat.

PRO TV, AUDIENȚE RECORD cu Euro 2020

Andreea Esca, alături de echipa Știrilor Pro TV foto: Instagram
Andreea Esca, alături de echipa Știrilor Pro TV foto: Instagram

Andreea a mai prezentat și situația pe sport, unde Pro TV a avut aduiențe record cu finala Euro 2020, dar și audiența emisiunii ”România, te iubesc”, care a fost preferată de public.

“În 2021, cota medie de piață a tuturor programelor de Știri a fost peste cotele de piață ale competitorilor. În medie, jurnalul principal, de la ora 19, a avut un share cu 70% mai mare față de principalul competitor, cu 8.4 puncte de audiență și peste 29% cotă de piață.

În ceea ce privește programele de Sport, în topul preferințelor telespectatorilor s-a aflat Finala EURO 2020, cu meciul Italia-Anglia, din 11 Iulie, care a obținut o cotă de piață record de 56.2%.

Românii își doresc să vadă schimbarea în bine și realitatea obiectivă din țară, așa că investigațiile echipei România, te iubesc! au fost principala opțiune pentru oameni

MULȚUMESC”, a scris Andreea Esca.

Revelionul Pro TV l-a bătut pe Dan Negru, după 20 de ani

Surpriza Revelionului 2022 a fost faptul că programul prezentat de către Dan Negru, supranumit "Regele Revelioanelor" a fost mai puțin urmărit decât cel difuzat de principalul competitor al Antenei, trustul PRO TV. 

La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Protevelion. În acelaşi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de români. 

Asta după ce timp de ani la rând, trustul din Pache Protopoescu a preferat o strategie "non-combat" și a difuzat filme în noaptea în care Dan Negru se afla pe locul 1 în audiențe cu Revelionul prezentat la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net