Andreea Esca, anun╚Ť important despre locul de munc─â de la Pro TV. ÔÇ×Rom├ónii ├«╚Öi doresc s─â vad─â schimbareaÔÇŁ

4 ianuarie 2022

Andreea Esca este fa╚Ťa postul Pro TV ├«nc─â de la ├«nceputurile sale. Vedeta este o prezen╚Ť─â constant─â, ├«n aproape fiecare sear─â, la pupitrul ╚Ötirilor de sear─â.

image
Andreea Esca e lider de pia╚Ť─â cu jurnalul pe care ├«l prezint─â la ora 19 foto: Instagram

Faptul c─â Andreea Esca este iubit─â de public se vede ╚Öi din audien╚Ťele Pro TV. ╚śtirista a publicat un mesaj ├«n care anun╚Ťa c─â jurnalul pe care ├«l prezint─â, cel de la ora 19, a fost cel mai urm─ârit la ora respectiv─â. ╚śi restul programelor de ╚Ötiri ale Pro TV au fost lideri de pia╚Ť─â ├«n anul care tocmai s-a ├«ncheiat.

PRO TV, AUDIENȚE RECORD cu Euro 2020

image
Andreea Esca, al─âturi de echipa ╚śtirilor Pro TV foto: Instagram

Andreea a mai prezentat ╚Öi situa╚Ťia pe sport, unde Pro TV a avut aduien╚Ťe record cu finala Euro 2020, dar ╚Öi audien╚Ťa emisiunii ÔÇŁRom├ónia, te iubescÔÇŁ, care a fost preferat─â de public.

ÔÇť├Än 2021, cota medie de pia╚Ť─â a tuturor programelor de ╚śtiri a fost peste cotele de pia╚Ť─â ale competitorilor. ├Än medie, jurnalul principal, de la ora 19, a avut un share cu 70% mai mare fa╚Ť─â de principalul competitor, cu 8.4 puncte de audien╚Ť─â ╚Öi peste 29% cot─â de pia╚Ť─â.

├Än ceea ce prive╚Öte programele de Sport, ├«n topul preferin╚Ťelor telespectatorilor s-a aflat Finala EURO 2020, cu meciul Italia-Anglia, din 11 Iulie, care a ob╚Ťinut o cot─â de pia╚Ť─â record de 56.2%.

Rom├ónii ├«╚Öi doresc s─â vad─â schimbarea ├«n bine ╚Öi realitatea obiectiv─â din ╚Ťar─â, a╚Öa c─â investiga╚Ťiile echipei Rom├ónia, te iubesc! au fost principala op╚Ťiune pentru oameni

V─é MUL╚ÜUMESCÔÇŁ, a scris Andreea Esca.

stanga
dreapta
andreea esca stiri6 jpg
andreea esca stiri3 jpg
andreea esca stiri7 jpg
andreea esca stiri5 jpg
andreea esca stiri2 jpg
andreea esca stiri4 jpg

Revelionul Pro TV l-a b─âtut pe Dan Negru, dup─â 20 de ani

Surpriza Revelionului 2022 a fost faptul c─â programul prezentat de c─âtre Dan Negru, supranumit "Regele Revelioanelor" a fost mai pu╚Ťin urm─ârit dec├ót cel difuzat de principalul competitor al Antenei, trustul PRO TV. 

La nivelul ├«ntregii ┼ú─âri, peste dou─â milioane de rom├óni s-au uitat ├«n fiecare minut la Protevelion. ├Än acela┼či timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de rom├óni. 

Asta dup─â ce timp de ani la r├ónd, trustul din Pache Protopoescu a preferat o strategie "non-combat" ╚Öi a difuzat filme ├«n noaptea ├«n care Dan Negru se afla pe locul 1 ├«n audien╚Ťe cu Revelionul prezentat la Antena 1.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg