Andreea Esca, Revelion fabulos cu Cabral și Pavel Bartoș. Săgeți către Mihai Petre

Ultima actualizare:

Andreea Esca și-a pus la dispoziție vila pe pe malul lacului Snagov pentru o petrecere de Revelion ca pe vremuri. Au venit toate vedetele petrecărețe din Pro Tv, iar atmosfera s-a încins în jurul mesei pline de preparate specifice anilor 1980.

Smiley, Andreea Esca și Pavel Bartoș, petrecere de Revelion ca-n anii 1980
Smiley, Andreea Esca și Pavel Bartoș, petrecere de Revelion ca-n anii 1980

De altfel, aceasta a fost și tema petrecerii de la casa de vacanță a Andreei Esca: un Revelion ca-n 1982, cu decoruri disco și mâncare preparată de fiecare invitat în casă: ouă umplute, salată boeuf sau chifteluțe.

La petrecere au venit, printre alții, Pavel Bartoș cu soția și fetele, Cabral și Andreea Ibacka, Smiley și Gina Pistol. S-a gătit, s-a dansat pe rupte, s-a cântat, iar la miezul nopții s-au numărat secundele înainte de intrarea în noul an la un foc de tabără încins în curtea vilei și s-au urmărit focurile de artificii din Snagov.

Și cum totul s-a întâmplat chiar în momentele în care Protevelionul pus la cale de vedetele Pro bătea Revelionul de la Antena 1, nu au lipsit săgețile aruncate amical către fostele staruri Pro TV.

La un moment dat, Andreea Esca, cunoscută pentru pasiunea ei pentru dans, s-a prins în pereche cu Pavel Bartoș și a schițat pașii marcă înregistrată ai lui Mihai Petre. În mijlocul dansului, Pavel Bartoș i-a făcut un semn de sâc-sâc fostei vedete Pro TV, acum în echipa Antena 1.

Cabral, Pavel Bartoș și Smiley au dansat cu foc pe hiturile Loredanei, și ea mult timp o vedetă Pro TV, acum jurată la X Factor.

Iată cum au petrecut vedetele de Revelion 2022 la Andreea Esca acasă

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net