Andreea Esca, poze rare cu familia din Franța. Soacra ei este o doamnă superbă

25 decembrie 2021

Nu există Crăciun în care Andreea Esca să nu-și salute fanii virtuali, însoțind urările și cu fotografii din intimitatea casei sale. De data aceasta a fost generoasă și a pus imagini atât cu părinții ei, cât și cu ai soțului. Soacra Andreei Esca este o franțuzoaică distinsă, iar socrul, un arhitect cu origi armene. 

article img
Andreea Esca, alături de socri, copii, soț, cumnat și cumnată. Foto: Instagram

Crăciunul adună bucurie în jurul bradului dar, cel mai important, reunește familii răspândite pe continente diferite sau în prin colțurile ale țării. Nici vedetele nu au făcut excepție, iar fotografiile pe care le-au pus pe rețelele sociale par desprinse fix din regatul lui Moș Crăciun.

Andreea Esca petrece Crăciunul în Franța

Andreea Esca (49 de ani) a umplut Instagram-ul de veselie, dar și de eleganță. Pozele ei de Crăciun sunt demne de o revistă glossy. Îmbrăcată într-o superbă rochie roșie, cu perle în jurul gâtului, dar și cu o cordeluță cu ureche de reni, vedeta numărul 1 a PRO TV-ului ne-a lăsat să intrăm în intimitatea casei sale, de Crăciun. Esca a publicat fotografii cu familia reunită, pentru că în imagini apar și părinții soțului ei, Alexandre Eram, dar și sora acestuia, cu soțul și copiii. Andreea Esca se află de Crăciun în Franța, la părinții soțului ei, însă înainte de această deplasare a petrecut și cu cei dragi de acasă, din România.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Așa se face că o vedem în ținute diferite, în locuri diferite, dar cu aceeași tematică: petrecerea de Crăciun. În pozele din România, în care apar părinții ei, îl vedem și pe Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. În imaginile din Franța, acesta lipsește, dar în schimb îi putem admira pe socrii Andreei Esca, pe cumnata ei, adică sora lui alexandre Eram și pe soțul acesteia.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Soția lui, soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică distinsă, ai cărei ochi superbi i-a moștenit și nepoata Alexia. Sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny, apare lângă soțul ei, Antoine. "Crăciun fericit din partea familiei noastre internationale", a scris Andreea, ]n dreptul imaginilor.

article img
Alexia Eram, într-o ținută sexy

Știrista de la PRO TV și Alexandre Eram sunt căsătoriți din 2000 și au împreună doi copii, Alexia (21 de ani) și Aris (18 ani).