Andreea Esca, poze rare cu familia din Fran╚Ťa. Soacra ei este o doamn─â superb─â

Nu exist─â Cr─âciun ├«n care Andreea Esca s─â nu-╚Öi salute fanii virtuali, ├«nso╚Ťind ur─ârile ╚Öi cu fotografii din intimitatea casei sale. De data aceasta a fost generoas─â ╚Öi a pus imagini at├ót cu p─ârin╚Ťii ei, c├ót ╚Öi cu ai so╚Ťului. Soacra Andreei Esca este o fran╚Ťuzoaic─â distins─â, iar socrul, un arhitect cu origi armene. 

image
Andreea Esca, al─âturi de socri, copii, so╚Ť, cumnat ╚Öi cumnat─â. Foto: Instagram

Cr─âciunul adun─â bucurie ├«n jurul bradului dar, cel mai important, reune╚Öte familii r─âsp├óndite pe continente diferite sau ├«n prin col╚Ťurile ale ╚Ť─ârii. Nici vedetele nu au f─âcut excep╚Ťie, iar fotografiile pe care le-au pus pe re╚Ťelele sociale par desprinse fix din regatul lui Mo╚Ö Cr─âciun.

Andreea Esca petrece Cr─âciunul ├«n Fran╚Ťa

Andreea Esca (49 de ani) a umplut Instagram-ul de veselie, dar ╚Öi de elegan╚Ť─â. Pozele ei de Cr─âciun sunt demne de o revist─â glossy. ├Ämbr─âcat─â ├«ntr-o superb─â rochie ro╚Öie, cu perle ├«n jurul g├ótului, dar ╚Öi cu o cordelu╚Ť─â cu ureche de reni, vedeta num─ârul 1 a PRO TV-ului ne-a l─âsat s─â intr─âm ├«n intimitatea casei sale, de Cr─âciun. Esca a publicat fotografii cu familia reunit─â, pentru c─â ├«n imagini apar ╚Öi p─ârin╚Ťii so╚Ťului ei, Alexandre Eram, dar ╚Öi sora acestuia, cu so╚Ťul ╚Öi copiii. Andreea Esca se afl─â de Cr─âciun ├«n Fran╚Ťa, la p─ârin╚Ťii so╚Ťului ei, ├«ns─â ├«nainte de aceast─â deplasare a petrecut ╚Öi cu cei dragi de acas─â, din Rom├ónia.

stanga
dreapta
soacra andreea esca jpg
andreea esca parinti png
andreea esca jpg
andreea esca mama fiica png
andreea esca alexia eram png
andreea esca jpg
andreea esca socri png
andreea esca aris png
andreea esca jpg
Andreea Esca 2 JPG

A╚Öa se face c─â o vedem ├«n ╚Ťinute diferite, ├«n locuri diferite, dar cu aceea╚Öi tematic─â: petrecerea de Cr─âciun. ├Än pozele din Rom├ónia, ├«n care apar p─ârin╚Ťii ei, ├«l vedem ╚Öi pe Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. ├Än imaginile din Fran╚Ťa, acesta lipse╚Öte, dar ├«n schimb ├«i putem admira pe socrii Andreei Esca, pe cumnata ei, adic─â sora lui alexandre Eram ╚Öi pe so╚Ťul acesteia.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine ╚Öi arhitect de profesie. So╚Ťia lui, soacra Andreei Esca, este o fran╚Ťuzoaic─â distins─â, ai c─ârei ochi superbi i-a mo╚Ötenit ╚Öi nepoata Alexia. Sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny, apare l├óng─â so╚Ťul ei, Antoine. "Cr─âciun fericit din partea familiei noastre internationale", a scris Andreea, ]n dreptul imaginilor.

image
Alexia Eram, ├«ntr-o ╚Ťinut─â sexy

╚śtirista de la PRO TV ╚Öi Alexandre Eram sunt c─âs─âtori╚Ťi din 2000 ╚Öi au ├«mpreun─â doi copii, Alexia (21 de ani) ╚Öi Aris (18 ani). 

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
andy fletcher jpg
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg