Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Vedeta PRO TV a publicat poze și un mesaj inedit: "Tata e cam tare"

Ultima actualizare:

    Dumitru Esca, alături de nepoată și de fiicăfoto: Instagram
Dumitru Esca, alături de nepoată și de fiicăfoto: Instagram

În fiecare an, pe 31 octombrie, Andreea Esca se mândrește cu tatăl său, anunțând pe toată lumea că este ziua de naștere a părintelui ei. Și de această dată, știrista de la PRO TV a publicat, în online, un mesaj haios.

Dumitru Esca, tatăl celebrei știriste de la PRO TV, a împlinit 83 de ani pe 31 octombrie. Bărbatul, fost inginer constructor, are un tonus excelent, înoată des, se plimbă mult și se bucură de energia bună a familiei sale.

"Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare", a scris Andreea Esca în dreptul unei imagini în care apare alături de tatăl și de fiica ei, Alexia. Vedeta PRO TV a pus alături și o poză cu distinsa ei mamă, de la care se pare că a moștenit zâmbetul inconfundabil.


    Părinții Andreei Escafoto: Instagram
Părinții Andreei Escafoto: Instagram

Ce spune Andreea Esca despre tatăl ei

De fiecare dată când îi spune "La mulți ani" tatălui ei, Andreea Esca divulgă și câte ceva despre stilul de viață al bărbatului. De-a lungul timpului, vedeta a povestit că tatăl ei este extrem de matinal, că înoată câte 20 de bazine în fiecare zi, că urcă pe munte și schiază. 


    Părinții Andreei Esca, în tinerețefoto: arhivă personală
Părinții Andreei Esca, în tinerețefoto: arhivă personală

„Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine  și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, scria, prezentatoarea TV, într-o scrisoare emoționantă, în octombrie 2018.

Citește și:

Tatăl Andreei Esca a împlinit 80 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Andreea Esca, în lacrimi la TV, după lupta familiei ei cu COVID-19: «Soţul meu mi-a spus că așa arată iadul»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net