Andreea Esca face furori pe internet. Cum s-a fotografiat în pauza publicitară

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea Știrilor PRO TV este mândră de munca pe care o depune și dă dovadă de seriozitate atunci când vine vorba despre serviciul ei, însă știe și să se distreze pe cinste atunci când este cazul. 

image

Andreea Esca a revenit din vacanță și s-a întors la pupitrul Știrilor PRO TV. Deși atunci când prezintă cele mai noi informașii, Andreea este mereu serioasă, situația diferă atunci când au loc pauzele de publicitate.

Recent, Andreea Esca a demonstrat că are simțul umorului. Prezentatoarea s-a fotografiat într-o ipostază inedită, iar imaginea a fost extrem de apreciată de către internauți.

Poza respectivă apare pe pagina de Instagaram a Andreei Esca, unde aceasta poate fi văzută la pupitrul Știrilor Pro TV, într-o pauză de publicitate. Totodată, pe ecranele din spatele ei se află o imagine cu un câine care pare că s-ar uita chiar în hârtiile îndrăgitei prezentatoare. 

  „Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei care a adunat rapid multe like-uri și comentarii.  

”Poza anului”, a fost comentariul făcut de colega de platou a Andreei Esca, Ramona Păun, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV.

Andreea Esca a sărbătorit pe 7 ianuarie

Celebra prezentatoare a știrilor PRO TV, Andreea Esca, a avut motive de sărbătoare vineri, 7 ianuarie. Puțini sunt cei care știu că Andreea poartă și numele de Ioana.

Andreea Esca s-a bucurat de ziua de nume alături de colegi, prieteni și familie. Prezentatoarea a primit zeci de mesaje de felicitare din partea celor apropiați, însă cea care i-a făcut cea mai frumoasă urare a fost fiica ei, Alexia Eram. 

Alexia Eram i-a cumpărat mamei sale câteva brioșe pentru a se delecta cu dulciuri de ziua ei. Prezentatoarea s-a bucurat pentru cadoul primit și a scris un mesaj amuzant alături de o fotografie a brioșelor. "Când copilul te iubește, dar nu vrea să ai tot atâtea kilograme cât el", a fost mesajul Andreei Esca.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net