Ce mult a slăbit Andreea Esca. Prezentatoarea Pro TV și-a etalat picioarele suple la cei 49 de ani

Ultima actualizare:

Andreea Esca (49 de ani) a vorbit serios când și-a propus să intre la dietă ca să arate ca Penelope Cruz. Prezentatoarea Pro TV se poate lăuda deja cu primele rezultate, chiar dacă în urmă cu numai câteva zile se alinta cum că nu poate renunța la preparatele cu specific românesc, doldora de calorii.

Andreea Esca are toate motivele să fie mândră
Andreea Esca are toate motivele să fie mândră

Andreea Esca a postat câteva imagini relaxate la început de weekend, iar fanii ei de pe Instagram au remarcat imediat silueta prezentatoarei principalului jurnal de știri de la Pro TV.

”Ce slabă ești!”, a observat o admiratoare, iar remarca i-a făcut fără îndoială ziua mai frumoasă Andreei, care se află, în ultimii ani, într-un război permanent cu kilogramele. Andreea a fost întotdeauna o femeie cu forme generoase și tocmai de aceea a fost mereu atentă la kilogramele în plus, care, în cazul unei asemenea siluete, se văd imediat.

Andreea Esca și-a etalat picioarele suple în cea mai recentă postare de pe Instagram
Andreea Esca și-a etalat picioarele suple în cea mai recentă postare de pe Instagram

De data aceasta, Andreea s-a afișat într-o pereche de jeanși mulați, care nu au lăsat loc de îndoială: vedeta chiar a dat jos ce era în plus și și-a tonifiat perfect picioarele.

Nu e un secret, de altfel, că Andreea este adepta exercițiilor Pilates, pe care le combină cu o dietă personalizată. Este rețeta-minune la care a ajuns după multe variante încercate, care, deși au ajutat-o pe termen sucurt, nu i-au făcut bine pe termen lung.

"Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin", a declarat Andreea Esca în vara anului trecut, într-un interviu exclusiv pentru Click!

Chiar și în perioadele în care silueta ei nu era la fel de flatantă ca acum, Andreea a reușit să mascheze bine imperfecțiunile cu ajutorul rochiilor lungi sau al pantalonilor largi.  

Andreea a slăbit șase kilograme în timp-record

Într-un interviu exclusiv pentru Click!, din vara anului trecut, Andreea Esca dezvăluia că nu crede în dietele minune sau în curele de detoxifiere, ci în munca la sala de sport și adoptarea unui meniu echilibrat. Prezentatoarea a reușit să slăbească, în vară, nu mai puțin de șase kilograme cu ajutorul unui nutriționist. 

”Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc - și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a dezvăluit Andreea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net