Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca: «Nu e normal! Nu m-aș îmbrăca așa»!

Andreea Esca este cunoscută și apreciată nu doar pentru activitatea din cadrul trustului de pe Pache Protopopescu, ci și pentru stilul vestimentar pe care îl are, dar și energia pe care o emană. Andreea a dezvăluit care este articolul vestimentar pe care nu l-ar purta niciodată!

Andreea Esca nu ar putea niciodată trening pe stradă
Andreea Esca nu ar putea niciodată trening pe stradă

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au o relație foarte bună. Se comportă precum două prietene și participă la o multitudine de activități împreună. Joi, 14 aprilie, ele au participat la un eveniment dedicat modei și shopiingului, ocazie cu care au făcut un schimb savuros de replici.

Citește și: Andreea Esca a slăbit considerabil și strălucește la brațul lui Alexandre Eram 

Andreea Esca este apreciată pentru stilul elegant pe care îl adoptă și trebuie să recunoaștem că prezentatoarea arată impecabil atât în rochii de seară, cât și în sacou, la pupitrul știrilor. Cu toate acestea, există un articol vestimentar pe care nu l-ar putea niciodată. Mai mult, nu îi place că fiica ei îl poartă și atunci când pleacă în oraș, nu doar în intimitatea propriei case. 

Alexia Eram a dezvăluit, în cadrul evenimentului la care a participat alături de mamă, că prezentatoarea îi sugerează adesea să poarte rochii și fuste. Tânără, pe de altă parte, preferă hainele mai lejere și casual, așadar articolele sport și treningul sunt nelipsite din garderoba ei. De multe ori poartă treningul chiar și în oraș, spre nemulțumirea cunoscutei știriste. Atunci când Alexia a povestit că se plimbă și pe stradă în trening, reacția Andreei a fost una cât se poate de promptă: „Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa".

Andreea Esca se antrenează din greu la sala de sport 

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram sunt foarte active pe conturile personale de Instagram, acolo unde ambele distribuie imagini și clipuri video. Nu mică ne-a fost mirarea să observăm că Andreea îi face concurență serioasă la sala de sport Alexiei. Prezentatoarea ține foarte mult la siluetă și ne se ferește nici de exercițiile dificile! De altfel, Andreea mărturisea că, la un moment dat, a urmat aceeași dietă pe care a ținut-o și fiica sa, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. 

Vezi și: Andree Esca, chef la Paris cu socrii și cumnații

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000, iar împreună cu el are doi copii, o fiică pe nume Alexia, în vârstă de 21 de ani și un fiu, Aris Eram, de 18 ani. Alexia are deja propria comunitate de fani pe Instagram, iar tânăra poate fi considerată una dintre influencerele de renume din țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vasile Muraru  si Nae Lazarescu Youtuve jpg
image png
IMG 6882 jpeg
alexia eram mario fresh jpg
Banne Liviu varciu
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net