Alexia Eram, ipostaze HOT în mijlocul deșertului. Fiica Andreei Esca își face de cap pe nisipul fierbinte

Ultima actualizare:

Alexia Eram devine tot mai sexy pe zi ce trece, iar contul ei de socializare este plin de imagini în care fiica Andreei Esca își exprimă senzualitatea. Ultima postare a Alexiei este una cu totul diferită, dar la fel de îndrăzneața, căci influencerița își etalează formele apetisante chiar în mijlocul deșertului. 

Fiica Andreei Esca își face de cap pe nisipul fierbinte
Fiica Andreei Esca își face de cap pe nisipul fierbinte

Alexia Eram este o tânără foarte ambițioasă și nu se străduiește să devină o prezență cât mai relevantă în social-media și să demonstreze că succesul ei nu se datorează exclusiv faimoasei sale mame, Andreea Esca.

Citește și Alexia Eram, cu sânii la vedere într-un club din Dubai. Fiica Andreei Esca a purtat un body transparent

Influencerița a publicat recent, pe pagina de Instagram, un pictorial foarte sexy, ce o înfățișează pe Alexia în deșert, în ipostaze pline de senzualitate. Alexia Eram își etalează formele și trupul bine lucrat într-un body ce-i lasă posteriorul și picioarele la vedere, iar atitudinea ei lascivă pe nisipul auriu face ca aceste imagini să fie de-a dreptul spectaculoase.

Pozele i-au înnebunit și pe fani, care i-au oferit peste 12 mii de like-uri în doar câteva ore. Una dintre personalitățile care și-au manifestat aprecierea a fost chiar mama ei, Andreea Esca, care a comentat la poze cu emoticoane în formă de flăcări, semn că o susține întru totul pe fiica ei. 

Alexia Eram îndrăgostită de Dubai

Alexia Eram trece printr-o perioadă foarte frumoasă atât la nivel personal, cât și la nivel profesional. Tânăra a plecat într-o vacanță romantică în Dubai, alături de iubitul ei, Mario Fresh, iar în Emirate fiica Andreei Esca a avut parte și de un contract lucrativ cu un brand, astfel imaginea Alexiei a apărut pe ecranele publicitare de pe tărâmul celor bogați. 

De asemenea, Alexia vrea să-și achiziționeze o locuință în Dubai, zonă care a devenit în ultima vreme de mare interes în ceea privește afacerile imobiliare. 

Citește și Ce «pătrățele» are Alexia Eram pe abdomen. Imagini hot cu fiica Andreei Esca la sală

 Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, afacerist de origine franceză. Tânăra a petrecut o bună perioadă din viața ei în Paris, unde a urmat cursurile unui liceu de prestigiu. Întoarsă în România, Alexia Eram a început o carieră de succes pe social-media, ca influencer. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net