Alexia Eram, cu sânii la vedere într-un club din Dubai. Fiica Andreei Esca a purtat un body transparent

Ultima actualizare:

Are 21 de ani și, dacă la vârsta asta nu încerci toate extravaganțele vestimentare, atunci când? Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a afișat în cea mai îndrăzneață ținută de până acum, asta dacă exceptăm costumele de baie decoltate. 

Alexia Eram. Foto: Instagram
Alexia Eram. Foto: Instagram

Alexia Eram se distrează de pomină în Dubai, oraș care a devenit a doua ei casă. Seara trecută, fiica Andreei Esca a fost într-un club exclusivist, pentru un eveniment monden, și a ales să poarte o ținută pe cât de cool, pe atât de sexy. Alexia și-a pus jeanși largi, cu imprimeuri colorate și un body alb, cu vedere la talie și la sâni, extrem de mulat și de transparent, încât sânii au fost mai degrabă evidențiați decât "îmbrăcați".

În picioare, Alexia a avut saboți verde neon de la Bottega Veneta, de 1000 de euro, un must have în rândul fetelor mondene și fashioniste. O geantă gri a completat look-ul de club. Comentariile primite de la fani au fost wow, căci ce altceva poți spune la astfel de imagini.

Citește și: Andreea Esca, chef la Paris cu socrii și cumnații. Mama lui Eram e o franțuzoaică super stilată

Se mută Alexia Eram în Dubai?

Frecvența cu care fiica Andreei Esca a vizitat orașul Dubai, împreună cu iubitul ei, Mario Fresh, i-a făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă nu cumva Alexia se mută definitiv în cel mai mare oraș din Emirate. Chiar ea a venit cu explicații și a spus că este interesată să investească în imobiliare. 

Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…)

Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram.  

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net