Alexia Eram și Mario Fresh, îndragostiți în Dubai! Imagini incendiare!

Ultima actualizare:

Dragoste mare în cuplul Alexia Eram-Mario Fresh! Deși gurile rele au spus că cei doi s-ar fi despărțit pentru o perioadă, acum cei doi îndrăgostiți au îngropat securea războiului și trăiesc din nou clipe romantice. Alexia și Mario au plecat la început de an într-o vacanță romantică la Dubai, unde își fac toate poftele!

Alexia și Mario Fresh,în vacanță în Dubai Sursa:Instagram
Alexia și Mario Fresh,în vacanță în Dubai Sursa:Instagram

Curge lapte și miere în sânul cupului Alexia Eram-Mario Fresh! Cei doi se răsfață la început de an într-o vacanșță romantică la Dubai. Alexia și Mario au ales un hotel de lux pentru îndrăgostiți, care i-a așteptat într-o manieră deosebită.

„Am spart farfurii!”

De cum au intrat, camera era împodobită cu inimioare cu pozele lor sărutându-se, iar pe masă trona un tort tot în formă de inimioară, cu poza lor din marțipan, în care Alexia sa înfipt imediat.

Plouă afară, e urât și înnorat. Am ajuns, ieri dimineața la 5 la Dubai, ne-am băgat la somn, eram rupți de oboseală. Apoi ne-am plimbat prin oraș. Am mers să mâncăm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii și am mâncat un desert divin.

Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian.Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente.

Aici la hotel ne-au primit foarte drăguț. Are o priveliște minunată hotelul, e foarte relaxant Marți schimbăm hotelul și vineri iar îl schmbăm. Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului, ca să vedem mai multe locuri”, a povestit Alexia, într-un Instastory.

Au fost pe punctul să se despartă!

Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc dulcea împăcare în vacanța lor în Dubai. În urmă cu doar câteva luni, presa vorbea de o despărțire între cei doi.

S-a spus chiar că, atunci când a concurat la „Splash! Vedete la apă!”, Mario Fresh ar fi făcut o pasiune subită pentru colega de sărituri de la trambulină, Chelsea Gandrabura, o bunetă focoasă din Republica Moldova.

În acea perioadă, Alexia Eram a preferat să plece în mai multe vacanțe de una singură fără iubit, ceea ce a alimentat zvonurile despărțirii. Împăcarea însă a venit de Sărbători, pe care aceștia le-au petrecut în Franța alături de familia Alexiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net