Alexia Eram ╚Öi Mario Fresh, ├«ndragosti╚Ťi ├«n Dubai! Imagini incendiare!

Dragoste mare ├«n cuplul Alexia Eram-Mario Fresh! De╚Öi gurile rele au spus c─â cei doi s-ar fi desp─âr╚Ťit pentru o perioad─â, acum cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi au ├«ngropat securea r─âzboiului ╚Öi tr─âiesc din nou clipe romantice. Alexia ╚Öi Mario au plecat la ├«nceput de an ├«ntr-o vacan╚Ť─â romantic─â la Dubai, unde ├«╚Öi fac toate poftele!

image
Alexia ╚Öi Mario Fresh,├«n vacan╚Ť─â ├«n Dubai Sursa:Instagram

Curge lapte ╚Öi miere ├«n s├ónul cupului Alexia Eram-Mario Fresh! Cei doi se r─âsfa╚Ť─â la ├«nceput de an ├«ntr-o vacan╚Ö╚Ť─â romantic─â la Dubai. Alexia ╚Öi Mario au ales un hotel de lux pentru ├«ndr─âgosti╚Ťi, care i-a a╚Öteptat ├«ntr-o manier─â deosebit─â.

ÔÇ×Am spart farfurii!ÔÇŁ

De cum au intrat, camera era ├«mpodobit─â cu inimioare cu pozele lor s─ârut├óndu-se, iar pe mas─â trona un tort tot ├«n form─â de inimioar─â, cu poza lor din mar╚Ťipan, ├«n care Alexia sa ├«nfipt imediat.

ÔÇ×Plou─â afar─â, e ur├ót ╚Öi ├«nnorat. Am ajuns, ieri diminea╚Ťa la 5 la Dubai, ne-am b─âgat la somn, eram rup╚Ťi de oboseal─â. Apoi ne-am plimbat prin ora╚Ö. Am mers s─â m├ónc─âm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii ╚Öi am m├óncat un desert divin.

Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian.Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente.

Aici la hotel ne-au primit foarte dr─âgu╚Ť. Are o priveli╚Öte minunat─â hotelul, e foarte relaxant Mar╚Ťi schimb─âm hotelul ╚Öi vineri iar ├«l schmb─âm. Am zis s─â mergem la c├óte un hotel ├«n fiecare parte a Dubaiului, ca s─â vedem mai multe locuriÔÇŁ, a povestit Alexia, ├«ntr-un Instastory.

stanga
dreapta
alexia eram nud jpg
tort alexia jpg
alexia mario jpg
dubai hotel jpg

Au fost pe punctul s─â se despart─â!

Alexia Eram ╚Öi Mario Fresh s─ârb─âtoresc dulcea ├«mp─âcare ├«n vacan╚Ťa lor ├«n Dubai. ├Än urm─â cu doar c├óteva luni, presa vorbea de o desp─âr╚Ťire ├«ntre cei doi.

S-a spus chiar c─â, atunci c├ónd a concurat la ÔÇ×Splash! Vedete la ap─â!ÔÇŁ, Mario Fresh ar fi f─âcut o pasiune subit─â pentru colega de s─ârituri de la trambulin─â, Chelsea Gandrabura, o bunet─â focoas─â din Republica Moldova.

├Än acea perioad─â, Alexia Eram a preferat s─â plece ├«n mai multe vacan╚Ťe de una singur─â f─âr─â iubit, ceea ce a alimentat zvonurile desp─âr╚Ťirii. ├Ämp─âcarea ├«ns─â a venit de S─ârb─âtori, pe care ace╚Ötia le-au petrecut ├«n Fran╚Ťa al─âturi de familia Alexiei.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg