Ce spune Andreea Esca despre relația Alexiei cu Mario Fresh. Mai sunt sau nu împreună?

Ultima actualizare:

    Există zvonuri că Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai forma un cuplufoto: arhiva personală
Există zvonuri că Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai forma un cuplufoto: arhiva personală

De ceva timp se tot zvonește că Alexia Eram (20 ani), fiica Andreei Esca, și Mario Fresh, iubitul ei artist, nu ar mai forma un cuplu. Niciunul dintre ei nu a venit însă cu declarații oficiale în acest sens, iar mama Andreea Esca a dat un răspuns în coadă de pește la această întrebare.

S-au iubit mult și se vedeau împreună până la adânci bătrâneți, iar relația lor a supraviețuit și la distanță atunci când Alexia a plecat la studii în Marea Britanie. După ce fiica Andreei Esca și-a cumpărat apartamentul mult visat, cei doi iubiți nu s-au mutat împreună, Mario motivând într-un interviu că în casa iubitei sale totul este pe roz, făcând referire la culoarea aleasă de Alexia pentru mobila din casă.

Am întâlnit-o însă și pe Andreea Esca, mama Alexiei, la petrecerea pentru lansarea grilei de toamna ProTV, și am întrebat-o ce spune despre relația fiicei sale cu artistul, dacă mai sunt sau nu împreună. Fire diplomată, Andreea Esca, a declarat pentru Click!:

“Chiar nu știu, acuma mi se pare că sunt adulți și pot fi întrebați ei direct, nu vreau să comentez asta. Sunt suficient de mari ca să îi întrebe pe ei…”, a precizat vedeta Știrilor ProTV. Probabil că în curând se va afla și adevărul în cazul cuplului Alexia și Mario Fresh, cei doi declarând în repetate rânduri că se iubesc și că le-ar plăcea să se căsătorească de tineri.

Citește și:

Fiica Andreei Esca a primit o declarație în direct, la tv, de la iubitul ei

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net