Mario Fresh ╚Öi Iuliana Beregoi, live ├«mpreun─â pe Instagram! Cine a ap─ârut al─âturi de c├ónt─âre╚Ť

27 noiembrie 2021
image
Mario Fresh și Iuliana Beregoi au făcut un live împreună pe InstagramFoto: Arhivă personală

De c├ónd cu re╚Ťelele de socializare ╚Öi platformele de videoclipuri au ap─ârut ├«n spa╚Ťiul media ╚Öi c├óteva vedete ale acestor spa╚Ťii virtuale, urm─ârite de o genera╚Ťie ├«ntreag─â. Fie c─â e vorba de videoclipuri amuzante sau tineri cu poten╚Ťial care c├ónt─â sau danseaz─â, cert este c─â unii dintre ei ajung s─â str├óng─â sute de mii de vizion─âri ╚Öi aprecieri din partea publicului t├ón─âr.

Mario Fresh și-a adus bunica pe live

╚śi dac─â doar unul dintre ace╚Öti idoli ai genera╚Ťiei Z reu╚Öe╚Öte o asemenea performan╚Ť─â, imagina╚Ťi-v─â c├ónd se str├óng 2! Acesta este ╚Öi cazul c├ónt─âre╚Ťilor Iuliana Beregoi ╚Öi Mario Fresh, cunoscut ╚Öi drept ÔÇ×b─âiatul adoptivÔÇŁ al lui Alex Velea ├«nainte de cearta dintre ei, care s-au apucat s─â fac─â un live pe o re╚Ťea de socializare, iar miile de urm─âritori s-au str├óns imediat la ÔÇ×fa╚Ťa loculuiÔÇŁ.

image
Iuliana Beregoi și Mario Fresh, live pe InstagramFoto: Captură Video

Tinerii au glumit, au r─âspuns la mesajele ╚Öi ├«ntreb─ârile fanilor curio╚Öi, iar la un moment dat, ├«n joac─â, p├ón─â ╚Öi bunica lui Mario a intrat pe live pentru a saluta to╚Ťi urm─âritorii nepotului ei! Iuliana se afla ├«n ma╚Öin─â ├«n momentul live-ului, iar Mario Fresh era acas─â, ├«mpreun─â cu familia.

Live-urile de pe platformele de socializare obi╚Önuiesc s─â se fac─â atunci c├ónd cei ce le pornesc au ceva de anun╚Ťat ╚Öi vor s─â ├«╚Öi informeze comunitatea ├«n acest sens sau pur ╚Öi simplu pentru distrac╚Ťie, pentru ca admiratorii acestora s─â poat─â lua legatura cu idolii lor ├«n timp real.

image
Surpriz─â! Bunica lui Mario Fresh a ap─ârut ╚Öi ea ├«n live-ul adolescen╚ŤilorFoto: Captur─â Video

Iuliana Beregoi e urm─ârit─â de 1,2 milioane de utilizatori

Iuliana Beregoi este o tânără extrem de plăcută publicului autohton, și, deși are abia aproape 17 ani, este urmărită pe Instagram de aproximativ 1,2 milioane de utilizatori, putând fi comparată cu Britney Spears la vremea ei.

Nici sora ei, Ana, nu e departe, fiind preg─âtit─â s─â o prind─â din urm─â pe Iuliana, cu 561 de mii de urm─âritori. Pe l├óng─â proiectele ei muzicale, Iuliana mai face ╚Öi vloguri, singur─â sau ├«mpreun─â cu sora ei. Mario Fresh, care a devenit ╚Öi el cunoscut dup─â ce a participat la mai multe concursuri muzicale, ├«ns─â ├«n special dup─â ce Alex Velea ╚Öi Antonia l-au luat ÔÇ×sub aripaÔÇŁ lor, se m├óndre╚Öte ╚Öi el cu un public de 565 de mii de urm─âritori. Mario Frsh ╚Öi Velea ulterior au ├«nt├ómpinat c├óteva divergen╚Ťe ╚Öi au decis s─â ├«ncheie orice colaborare ╚Öi chiar ╚Öi prietenia. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg