Mario Fresh și Iuliana Beregoi, live împreună pe Instagram! Cine a apărut alături de cântăreț

27 noiembrie 2021
article img
Mario Fresh și Iuliana Beregoi au făcut un live împreună pe InstagramFoto: Arhivă personală

De când cu rețelele de socializare și platformele de videoclipuri au apărut în spațiul media și câteva vedete ale acestor spații virtuale, urmărite de o generație întreagă. Fie că e vorba de videoclipuri amuzante sau tineri cu potențial care cântă sau dansează, cert este că unii dintre ei ajung să strângă sute de mii de vizionări și aprecieri din partea publicului tânăr.

Mario Fresh și-a adus bunica pe live

Și dacă doar unul dintre acești idoli ai generației Z reușește o asemenea performanță, imaginați-vă când se strâng 2! Acesta este și cazul cântăreților Iuliana Beregoi și Mario Fresh, cunoscut și drept „băiatul adoptiv” al lui Alex Velea înainte de cearta dintre ei, care s-au apucat să facă un live pe o rețea de socializare, iar miile de urmăritori s-au strâns imediat la „fața locului”.

article img
Iuliana Beregoi și Mario Fresh, live pe InstagramFoto: Captură Video

Tinerii au glumit, au răspuns la mesajele și întrebările fanilor curioși, iar la un moment dat, în joacă, până și bunica lui Mario a intrat pe live pentru a saluta toți urmăritorii nepotului ei! Iuliana se afla în mașină în momentul live-ului, iar Mario Fresh era acasă, împreună cu familia.

Live-urile de pe platformele de socializare obișnuiesc să se facă atunci când cei ce le pornesc au ceva de anunțat și vor să își informeze comunitatea în acest sens sau pur și simplu pentru distracție, pentru ca admiratorii acestora să poată lua legatura cu idolii lor în timp real.

article img
Surpriză! Bunica lui Mario Fresh a apărut și ea în live-ul adolescențilorFoto: Captură Video

Iuliana Beregoi e urmărită de 1,2 milioane de utilizatori

Iuliana Beregoi este o tânără extrem de plăcută publicului autohton, și, deși are abia aproape 17 ani, este urmărită pe Instagram de aproximativ 1,2 milioane de utilizatori, putând fi comparată cu Britney Spears la vremea ei.

Nici sora ei, Ana, nu e departe, fiind pregătită să o prindă din urmă pe Iuliana, cu 561 de mii de urmăritori. Pe lângă proiectele ei muzicale, Iuliana mai face și vloguri, singură sau împreună cu sora ei. Mario Fresh, care a devenit și el cunoscut după ce a participat la mai multe concursuri muzicale, însă în special după ce Alex Velea și Antonia l-au luat „sub aripa” lor, se mândrește și el cu un public de 565 de mii de urmăritori. Mario Frsh și Velea ulterior au întâmpinat câteva divergențe și au decis să încheie orice colaborare și chiar și prietenia.