Cătălin Botezatu, sfaturi de aur pentru femei! Uite că poți avea super stil cu haine ieftine și simple

Cătălin Botezatu dă tonul în moda românească, așa că orice discuție cu el despre tendințe și reguli vestimentare se transformă într-o lecție. Click! l-a provocat pe celebrul designer să ne vorbească despre moda anului 2022, dar și să le ofere femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi cochete.

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu (55 de ani) ne spunea, într-un interviu recent, că a avut o perioadă plină de deplasări, în ciuda contextului pandemic în care ne aflăm. A călătorit atât în interes de serviciu, cât și cu prezentări de modă, așa că celebrul designer vine cu ultimele noutăți, pentru cititoarele Click!.

L-am întrebat ce se poartă anul acesta și am aflat că avem parte de multă culoare: "Pentru primăvară vara acestui an avem, multă culoare. Galbenul, portocaliul vor fi vedetele accestui an. Rozul pudrat este în tendințe, alături de verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă", a declarat Cătălin, pentru Click!

Ce materiale se poartă în moda anului 2022

Fostul jurat al emisiunii "Bravo ai stil!" spune că materialele în tendințe, sunt catifeaua și materialele fluide, precum mătase, voal, bumbac. "Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cășmirul foarte mult", spune Bote.

Acum, pentru că suntem în plin sezon de iarnă, încă se poartă foarte mult tricotajele și blănurile naturale, deși există acest curent împotriva lor chiar și marii contestatari, precum Anna Wintour, au apărut purtând blănuri naturale. Pentru cei care își permit, se poartă stofele tip tweed sau din țesătură alpaca sau vicuna", declară Cătălin, pentru Click!

Se poartă, în continuare, denim-ul. Foto: Shutterstock
Se poartă, în continuare, denim-ul. Foto: Shutterstock

"Nu trebuie să lipsească produsele din denim"

"Ce sfat le dai femeilor care vor să fie cochete și la modă", l-am întrebat pe Cătălin, iar acesta ne-a spus că "a fi cochetă nu înseamnă întotdeauna să ai produse scumpe".

Trebuie să ai câteva produse care pot fi purtate în toate sezoanele, cum ar fi o rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase. Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat", ne-a mai explicat designerul.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net