Cătălin Botezatu, gest impresionant pentru un om al străzii și fiica acestuia

Ultima actualizare:

Vorba ”de Crăciun, fii mai bun” se aplică și pentru Cătălin Botezatu (55 de ani). Designerul a fost impresionat de drama unui om al străzii, George, care și-a dorit să-și facă propria familie și să aibă un copil. Așa s-a născut fiica lui, iar amândoi au fost surprinși de cunoscutul designer.

Cătălin Botezatu i-a făcut o surpriză unui bărbat crescut la casa de copii
Cătălin Botezatu i-a făcut o surpriză unui bărbat crescut la casa de copii

Uneori, poveștile oamenilor sărmani nu ajung decât cu puțin ajutor la ochii și urechile publicului larg. Așa s-a întâmplat cu George, cel care a îndurat umilințe și bătăi la centrul de copii Sfântul Nicoale.

George și-a dorit un copil și așa a venit pe lume Sofia, care are acum patru anișori. "Mi-a dat Dumnezeu un copil cuminte și foarte deștept, pe care îl iubesc din inima", spuen George.

De Sărbători, cei doi au fost surprinși de un om bun cu suflet mare, care i-a aranjat o întâlnire-surpriză cu celebrul designer Cătălin Botezatu. Acesta a venit special din Dubai și s-a întâlnit cu cei doi.

Designerul a fost impresionat de cazul lui George și al fetiței lui și le-a oferit câteva cadouri speciale, printre care un cozonac, articole de îmbrăcăminte sau o sticlă de vin.

Dar poate cea mai mare supriză a fost propunerea de a prezenta într-o defilare marca Cătălin Botezatu, adresată micuței Sofia. "Te băgăm la școală de modelling, să defilezi cu fetițele, faci un curs de modelling și în prima prezentare vei defila pentru mine", i-a spus Cătălin Botezatu micuței.

"Trebuie ca oamenii să fie ajutați, să vă uitați în stânga și în dreaapta. În fiecare zi poate fi Crăciunul sau Paștele dacă voi vreți asta", a spus designerul Cătălin Botezatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net