Cătălin Botezatu, gest impresionant pentru un om al străzii și fiica acestuia

Vorba ÔÇŁde Cr─âciun, fii mai bunÔÇŁ se aplic─â ╚Öi pentru C─ât─âlin Botezatu (55 de ani). Designerul a fost impresionat de drama unui om al str─âzii, George, care ╚Öi-a dorit s─â-╚Öi fac─â propria familie ╚Öi s─â aib─â un copil. A╚Öa s-a n─âscut fiica lui, iar am├óndoi au fost surprin╚Öi de cunoscutul designer.

image
C─ât─âlin Botezatu i-a f─âcut o surpriz─â unui b─ârbat crescut la casa de copii

Uneori, pove╚Ötile oamenilor s─ârmani nu ajung dec├ót cu pu╚Ťin ajutor la ochii ╚Öi urechile publicului larg. A╚Öa s-a ├«nt├ómplat cu George, cel care a ├«ndurat umilin╚Ťe ╚Öi b─ât─âi la centrul de copii Sf├óntul Nicoale.

George și-a dorit un copil și așa a venit pe lume Sofia, care are acum patru anișori. "Mi-a dat Dumnezeu un copil cuminte și foarte deștept, pe care îl iubesc din inima", spuen George.

De Sărbători, cei doi au fost surprinși de un om bun cu suflet mare, care i-a aranjat o întâlnire-surpriză cu celebrul designer Cătălin Botezatu. Acesta a venit special din Dubai și s-a întâlnit cu cei doi.

Designerul a fost impresionat de cazul lui George ╚Öi al feti╚Ťei lui ╚Öi le-a oferit c├óteva cadouri speciale, printre care un cozonac, articole de ├«mbr─âc─âminte sau o sticl─â de vin.

Dar poate cea mai mare supriz─â a fost propunerea de a prezenta ├«ntr-o defilare marca C─ât─âlin Botezatu, adresat─â micu╚Ťei Sofia. "Te b─âg─âm la ╚Öcoal─â de modelling, s─â defilezi cu feti╚Ťele, faci un curs de modelling ╚Öi ├«n prima prezentare vei defila pentru mine", i-a spus C─ât─âlin Botezatu micu╚Ťei.

"Trebuie ca oamenii s─â fie ajuta╚Ťi, s─â v─â uita╚Ťi ├«n st├ónga ╚Öi ├«n dreaapta. ├Än fiecare zi poate fi Cr─âciunul sau Pa╚Ötele dac─â voi vre╚Ťi asta", a spus designerul C─ât─âlin Botezatu.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg