Cătălin Botezatu, detalii teribile despre cele 3 tentative de sinucidere. Cine e femeia pentru care și-a tăiat venele

image
Cătălin Botezatu a fost invitatul lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Cătălin Botezatu (54 de ani) a făcut dezvăluiri despre viața sa tumultuoasă, duminică seara, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. A povestit cu lux de amănunte despre cele 3 tentative de sinucidere și recunoaște că două dintre ele au fost din dragoste.

Chiar dacă ai impresia că Bote nu mai are secrete, fiind de atâția ani în atenția publică, iată că designerul reușește să surprindă atunci când este invitat în emisiuni TV. Denise Rifai l-a luat descusut pe fostul jurat de la "Bravo, ai stil!" și, printre altele, l-a întrebat ferm de câte ori a vrut să se sinucidă!

„De trei ori și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii. Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui «da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie», te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul. Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a mărturisit designerul potrivit Wowbiz.ro

Dana Opsitaru, femeia pentru care Bote a vrut să se sinucidă

A doua încercare de a-și încheia socotelile cu viața a fost din cauza Danei Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu, care era o femeie căsătorită la vremea aceea. Pentru a o determina să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele. 

image
Dana Opsitaru, o femeie splendidă

„Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor. A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a continuat Cătălin Botezatu. 

"Dana mi-a fost mamă, prietenă, amantă, într-un fel soţie"

"Timp de şase, chiar şapte ani, Dana mi-a fost mamă, prietenă, amantă, într-un fel soţie. M-a făcut să mă simt - din punctul meu de vedere - bărbat. O voi iubi toată viaţa. Acum este o foarte-foarte bună prietenă", declara Bote, în urmă cu mult timp, despre Dana Opsitaru. Dana este un fost manechin de succes înainte de 1989 şi a fost singura femeie pentru care Cătălin Botezatu ar fi fost în stare să-şi ia viaţa. Designerul a făcut o pasiune nebună pentru ea, mai ales că aceasta s-a lasat foarte greu cucerită. Designerul avea 19 ani pe vremea când se îndrăgostise de Dana, care era căsătorită şi avea şi un copil. Iubita lui Bote era mai mare cu opt-nouă ani decât el, însă vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor. Deşi ea a divorţat, drumurile celor doi s-au separat.

gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
botulism Sursă foto: Profimedia
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg