FOTO Cătălin Botezatu, petrecere opulentă de ziua lui! A primit cadouri de mii de euro

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani și a petrecut împreuă cu prietenii apropiați
Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani și a petrecut împreuă cu prietenii apropiați

Celebrul designer Cătălin Botezatu a împlinit pe data de 3 decembrie vârsta de 55 de ani. Cu această ocazie specială, a organizat o mică petrecere în club, pe care a stropit-o cu șampanie Möet și Dom Perignon, iar invitații s-au delectat cu cinci torturi. Din păcate, distracția a fost stricată de oamenii legii care au amendat clubul cu suma de 4.000 de euro.

Cămașă Karl Lageferld cu butoni Damiani, costum Viggo, ochelari Gucci și pantofi Beverly Hills realuzați handmade cu pietre Swarovski. Cătălin Botezatu a strălucit din cap până în picioare!

Cel mai iubit și mai celebru dintre designeri a împlinit sâmbătă 55 de ani. Botezatu a fost felicitat cu această ocazie pe rețelele de socializare, a primit sute de mesaje de la oameni dragi, prieteni, dar și fani. De ziua lui a oscilat între a pleca într-un weekend să se relaxeze pe o plajă în străinătate și a petrece cu prietenii. Până la urmă a ales ultima variantă, deși știa că îi va supăra pe cei pe care nu i-a putut invita din cauza restricțiilor impuse de Covid.


    Cătălin s-a lăudat cu darurile primite Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu
Cătălin s-a lăudat cu darurile primite Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

După cum se știe, Cătălin a organizat până-n pandemie petreceri aniversare la care au venit sute de invitați. De data aceasta însă, a invitat doar câțiva prieteni la un club din Herăstrău.  Printre invitații de seamă s-au numărat Tania Budi, medicul estetician Morad Iancu, medicul stomatolog Coffi Dima, ana Roman, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Vica Blochina,  Ilinca Obădescu, cântăreața Elena Ionescu și Cătălin Cazacu. La petrecere s-a consumat cea mai bună șampanie. Invitații s-au delectat cu sticlele de Dom Perignon și Möet aduse de ospătari pe muzică de sărbătoare și cu artificii.

Cătălin și-a răsfățat prietenii nu cu unul, ci cu cinci torturi speciale, dintre care unul în formă de coroană de rege, primită din partea echipei Kanal D unde a fost jurat la emisiunea "Bravo, ai stil", altul de 30 de kilograme din partea prietenei sale Alina de la Adore Cakes, altul cu figurine în formă de trabucuri și scrumiere. Petrecerea a început la ora 16 și s-a încheiat la ora 21, când muzica a fost oprită, Cătălin încercând să respecte regulile impuse de autorități, numai că finalul a fost stricat de către polițiștii care au ajuns la locație pentru o verificare de rutină. 

Aceștia au constatat faptul că muzica era oprită, doar că în incintă se mai aflau 15 persoane, motiv pentru care au amendat proprietarul clubului cu suma de 4.000 de euro pentru nerespectarea programului, dar si pentru că  funcționa în regim de „club”, deși, în mod oficial, are doar program de restaurant, după cum notează www.gândul.ro.

"Mă enevează ipocrizia oamenilor.  De când a început această pandemie, cluburile s-au supus și au respectat legile. În toate locațiile din Herăstrău lumea stă în picioare și dansează, fără mască. Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta chiar aseară, când toată lumea era afară din locație la ora 21", a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!. Totuși, acest mic incident nu i-a stricat bună dispoziție și cheful celebrului Cătălin Botezatu. 

Ce cadouri de lux a aprimit Botezatu


    Cătălin Botezatu a fost răsfățat de invitați cu daruri costisitoareSursă foto: Instagram Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a fost răsfățat de invitați cu daruri costisitoareSursă foto: Instagram Cătălin Botezatu

A primit cadouri de lux din partea prietenilor. Haine și accesorii de la branduri precum Gucci, Vuitton, Valentino sau Versace. Cunoscută fiind afinitatea lui pentru trabucuri, acesta a primit  o cutie de trabucuri făcute în Havana și personalizate cu numele lui, dar și o pipă specială și 2 brichete Dupont.  Parfumuri, cristale de la Rosenthal, cosmetice de lux dar și multe buchete de flori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net