VIDEO Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au urmărit live cursa de Formula 1 din Abu Dhabi. Cum s-au filmat

image
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au urmărit cursa de formula 1 din Dubai live, din tribuneFoto: Arhivă personală

Impresara Anamaria Prodan și designer-ul vestimentar Cătălin Botezatu s-au filmat împreună la unul dintre cele mai râvnite evenimente ale anului, cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Cei doi au urmărit cursa „nebună” plină de adrenalină și emoții întinse la maximum chiar din tribunele evenimentului.

Aceștia s-au fimat cu mașinile care treceau cu viteză, fiind cu zâmbetul până la urechi, iar atmosfera generală a fost una de petrecere, fiind întreținută de muzică și „senzații tari”.

După scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, care a plusat și cu un pictorial recent cu actuala lui iubită însărcinată, Anamamaria Prodan își ia gândul de la problemele cotidiene în Dubai, la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an! Cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, ce se desfășoară anual pe Circuitul Yas Marina, a fost urmărită de impresară live, chiar din tribune.

Alături de ea a fost prezent și designerul vestimenar Cătălin Botezatu, care pe lângă modă și haine, se pare că are și o altă pasiune: adrenalina. Prima ediție a Abu Dhabi Grand Prix a avut loc în 2009, iar în acest an marea bătălie s-a dat între piloții Max Verstappen (24 de ani, Red Bull Racing) și Lewis Hamilton (36 de ani, Mercedes), primul menționat fiind cel care a plecat acasă cu titlul atât de aprig disputat.

Mihaela Rădulescu a publicat o poză alături de câștigătorul de anul acesta

Nici cea supranumită „diva de la Monaco” nu a rămas indiferentă după victoria lui Max Verstappen, publicând pe Instagram o poză în care apare alături de acesta. Pentru Mihaela Rădulescu atracția pentru adrenalină vine în mod natural, având în vedere că îl are partener pe Felix Baumgartner, cascador și parașutist și, bineînțeles, amator de orice presupune senzații tari. Mihaela Rădulescu povestea cum acesta a convins-o și pe ea să participe la mici „nebunii” de genul, fiind deja cunoscută imaginea în care ambii apar pe o motociletă, gata de plimbare.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png