Obiceiurile respectate cu sfințenie de Cătălin Botezatu în noaptea dintre ani: „Îmi aduc foarte mult noroc”

Cătălin Botezatu este o fire credincioasă, dar și o persoană care ține la tradiții. Designerul vestimentar a dezvăluit la Antena Star că înainte de 12 noaptea, chiar de Revelion, are câteva obiceiuri peste care nu trece și le respectă an de an.

catalin botezatu 1 2 1280x720 jpeg
Cătălin Botezatu are două obiceiuri peste care nu trece niciodată. Sursa foto: Arhivă Click!

În noaptea dintre ani, majoritatea oamenilor țin cont de anumite datini, cum ar fi să aibă pe masă pește, să aibă ceva roșu pe ei sau să aibă bani în casă. Ei bine, și Cătălin Botezatu se numără printre persoanele care au testat tot felul de trucuri pentru noroc. Până acum, creatorul de modă a realizat că două tradiții îi aduc succes garantat, anume consumul de struguri și banii în încălțăminte.

Cătălin Botezatu trece anul cu noroc

Designerul vestimentar are grijă ca de Revelion din casa lui să nu lipsească strugurii. În noaptea dintre ani, el consumă nici mai mult, nici mai puțin de 12 struguri, pe care îi savurează cu gândul la noroc. Culmea este că strategia funcționează, căci Botezatu susține cu tărie că acest obicei i-a adus mereu noroc.

De altfel, creatorul de modă își pune bănuți în încălțăminte, tocmai pentru ca anul ce vine să fie plin de belșug pe plan financiar.

„De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri, deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (...) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.", a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

stanga
dreapta
Anamaria Prodan Catalin Botezatu  Abu Dhabi (1) jpg
catalin botezatu 1 2 1280x720 jpeg
catalin botezatu emirate dubai jpeg
botezatu dubai emirate jpeg
catalin botezatu jpg
catalin botezatu jpg
catalin botezatu dubai jpeg
botezatu dubai jpeg
bianca dragusanu catalin botezatu jpeg
catalin botezatu click jpg

Vacanță exotică în Dubai

Cătălin Botezatu a petrecut câteva săptămâni de vis în Dubai, unde a testat mai multe sporturi extreme, printre care un salt cu parașuta. În cazul lui, având probleme cu inima, 5 stenturi la inimă și alte operații, aceste distracții îi puteau pune viața în pericol, însă creatorul de modă nu a mai ținut cont de nimic.

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu a trecut prin toate plăcerile vieții. S-a iubit cu cele mai frumoase femei din showbiz, iar profesional a reușit să apară pe cele mai mari podiumuri din lume, precum Milano sau Paris.

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp