Obiceiurile respectate cu sfințenie de Cătălin Botezatu în noaptea dintre ani: „Îmi aduc foarte mult noroc”

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu este o fire credincioasă, dar și o persoană care ține la tradiții. Designerul vestimentar a dezvăluit la Antena Star că înainte de 12 noaptea, chiar de Revelion, are câteva obiceiuri peste care nu trece și le respectă an de an.

Cătălin Botezatu are două obiceiuri peste care nu trece niciodată. Sursa foto: Arhivă Click!
Cătălin Botezatu are două obiceiuri peste care nu trece niciodată. Sursa foto: Arhivă Click!

În noaptea dintre ani, majoritatea oamenilor țin cont de anumite datini, cum ar fi să aibă pe masă pește, să aibă ceva roșu pe ei sau să aibă bani în casă. Ei bine, și Cătălin Botezatu se numără printre persoanele care au testat tot felul de trucuri pentru noroc. Până acum, creatorul de modă a realizat că două tradiții îi aduc succes garantat, anume consumul de struguri și banii în încălțăminte.

Cătălin Botezatu trece anul cu noroc

Designerul vestimentar are grijă ca de Revelion din casa lui să nu lipsească strugurii. În noaptea dintre ani, el consumă nici mai mult, nici mai puțin de 12 struguri, pe care îi savurează cu gândul la noroc. Culmea este că strategia funcționează, căci Botezatu susține cu tărie că acest obicei i-a adus mereu noroc.

De altfel, creatorul de modă își pune bănuți în încălțăminte, tocmai pentru ca anul ce vine să fie plin de belșug pe plan financiar.

„De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri, deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (...) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.", a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Vacanță exotică în Dubai

Cătălin Botezatu a petrecut câteva săptămâni de vis în Dubai, unde a testat mai multe sporturi extreme, printre care un salt cu parașuta. În cazul lui, având probleme cu inima, 5 stenturi la inimă și alte operații, aceste distracții îi puteau pune viața în pericol, însă creatorul de modă nu a mai ținut cont de nimic.

În vârstă de 55 de ani, Cătălin Botezatu a trecut prin toate plăcerile vieții. S-a iubit cu cele mai frumoase femei din showbiz, iar profesional a reușit să apară pe cele mai mari podiumuri din lume, precum Milano sau Paris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net