Nebunia lui Cătălin Botezatu! Gestul care i-a pus viața în pericol după cele cinci operații la inimă / Video

#Best buys
Ultima actualizare:

Îi arde de senzații tari la 55 de ani, după 5 operații! Cât de curajos e Cătălin Botezatu?  Celebrul designer s-a întrecut pe sine după ce s-a dat cu cea mai lungă tiroliană din lume și cea mai periculoasă din Emirate!

Cătălin Botezatu. Sursa foto: Click!
Cătălin Botezatu. Sursa foto: Click!

Emoții și adrenalină pentru Cătălin Botezatu! La 55 de ani proaspăt împliniți, celebrul designer nu se lasă și experimentează tot ce prinde. Senzațiile tari îl atrag în continuare chiar dacă are la activ 5 operații și alte câteva stenturi la inimă. Dar lui Bote nu îi pasă, viața e frumoasă așa că profită de ea din plin și trăiește clipa! Așa a făcut și când a fost în Emirate, zilele trecute, însoțit de buna lui prietenă și colegă, Clara Rotescu.

Cătălin Botezatu și-a riscat viața în Emirate!

Bote s-a aventurat să se dea cu zipline flight, așa se numește acolo această tiroliană. Este, de fapt, cea mai lungă, cea mai înalta și cea mai periculoasă tiroliană din lume, situată pe cel mai înalt  punct al Emiratelor, de la Jebel Jais.

„Este ceva fantastic pentru că am mai mers pe tiroliene în junglă, mă și bâlbâi de emoții, pe tot felul de munți, dar asta e cea mai lungă, cea mai spectaculoasă, așadar, ne vedem jos, am emoții. Este pentru prima dată când merg pe o tiroliană pe burtă, pentru că se pleacă pe burtă! Am emoții pentru că am și acele mici 5-6 operații și câteva stenturi dar sper să fie bine!”, spunea Botezatu, gata echipat de decolare, într-un filmuleț pe care l-a făcut ca amintire.

Cătălin Botezatu a experimentat cea mai periculoasă tiroliană. Sursa foto: Click.ro
Cătălin Botezatu a experimentat cea mai periculoasă tiroliană. Sursa foto: Click.ro

 „E cea mai periculoasă și nașpa, nu e chiar așa simplu! Trebuie să ai sânge în instalație! Din câți s-au dus să meargă, trei sferturi au renunțat când au văzut cum e și cât de înalt e și că zbori deasupra prăpastiilor și a munților!

Îți vine rău!  Au renunțat mulți și cu bilete plătite și nu e ieftin, e vreo 100 și ceva de euro-200! Plus ca  să ajungi până acolo, te costă destul de mult. Dar așa e! Au renunțat mulți, jur!”, a declarat Botezatu, în exclusivitate, pentru Click, semn că încă mai poate și îi place aventura, chiar și așa, cu risc și la înălțime!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net