Cătălin Botezatu și cele mai noi extravaganțe din viața lui: "Mă îndrăgostesc foarte repede"

Cătălin Botezatu (55 de ani) a călătorit mult la viața lui, chiar și în pandemie. Designerul, care vara trecută a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil” (Kanal D), s-ar muta în Bali, insula celor 1000 de temple. A fost la New York de 26 de ori. Iubește cu pasiune oricât de mult a suferit. Despre toate aceste lucruri, dar și despre multe altele, Cătălin vorbește deschis, într-un interviu amplu, în exclusivitate pentru Click!

image
  • Ce schimbări a adus pandemia în viața ta?

La început a adus schimbări majore, pentru că toate afacerile pe care le aveam au avut de suferit; fabrici, ateliere de creație, magazine. A fost o cădere liberă care a însemnat pierdere financiară și pierderi masive de angajați. Am încercat să găsim soluții să dezvoltăm afaceri în alte direcții, astfel încât să ne putem susține afacerile și să păstrăm oamenii. Am supraviețuit.

  • Ai călătorit mai puțin ca în alți ani?

În prima parte da, pentru că au fost niște reguli foarte stricte și aproape toată lumea era închisă. Încet, încet am început să călătoresc, mai ales în interes de afaceri, am avut și prezentări de modă. Am încercat să îmi onorez contractele de imagine și cele legate de prezentări. Doar un sfert dintre călătoriile din această perioadă au fost în afară business-ului.

  • Ai fost în toată lumea. Unde ți-a plăcut cel mai mult și de ce?

Da, sunt un fericit, pentru că am văzut aproape toată lumea. Pentru mine, poate pare ciudat, dar o țară foarte frumoasă este Islanda, o țară a misterului, cu cele mai frumoase căderi de apă, gheizere, povești cu troli, cu vulcani activi. Celebrul Jules Verne s-a inspirat din vulcanii Islandei pentru opera sa, "Călătorie către centrul pământului". Este o țară superbă și o recomand din toate punctele de vedere, mai ales dacă doriți să vedeți Aurora Boreală. La polul opus rămân fidel insulelor, iubesc Bali, insula celor 1000 de temple, este superbă. Este locul în care aș locui. Și aș mai menționa Maldive și Bora Bora, două destinații extraordinare.

  • Pe unde ți-ai mai prezentat creațiile?

În toată lumea. Am fost de patru ori la Caribean Fashion Week din Jamaica, este festivalul unde se întâlnesc toate casele de modă, atât din America de Nord, cât și din America Latină. Aici vin cele mai frumoase manechine și sunt prezente celebrități precum Vanessa Williams, Toni Braxton, care a și prezentat pentru mine. Mulți ani am făcut în Bali un festival, am fost la un festival în Islanda ani de-a rândul, la New York am fost de 26 de ori, am făcut chiar și o prezentare pe Broadway, la Paris am fost de peste 20 de ori.

  • Eșți adeptul sporturilor extreme?

Da. Din cauza problemelor de sănătate nu mai pot să practic niciun sport extrem. Dar o să mai încerc. M-am dat de curând pe cea mai lungă, mai periculoasă și mai înaltă tiroliană din lume. Eram operat, am cinci stenturi și prietenii au spus că sunt nebun. Da, încă mai fac nebunii de genul ăsta, dar foarte asumat și îmi cunosc limitele. Dacă simt că îmi pune o secundă viață în pericol, renunț.

  • Am văzut că în Emirate ai fost cu tiroliana. Cu ce scop ai fost acolo și pentru a câta oară?

Anul trecut am fost de vreo 7 sau 8 ori în Emirate, de fiecare dată cu prezentări de modă, în niște locuri superbe. Am luat premii extrem de importante. Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul și am fost în locuri pe care nu le mai văzusem.

  • Ce mai ai în plan?

Am început anul în forță, lucrez la colecția pentru Paris, unde voi fi la începutul lunii martie, cu o prezentare în interiorul hotelului Ritz. Voi pleca la Miami pentru a mă îmbarca pe cel mai mare vas de croazieră din lume și voi avea o serie de deplasări, atât în Dubai, în diverse infotripuri, dar și pe o insulă, destinația deocamdată este secretă, din Maldive. Vor mai fi și multe alte suprize despre care vă voi povesti la momentul potrivit.

  • Cu ce gând ai început anul acesta?

Cu gânduri frumoase, în Maldive, unde am trecut în noul an optimist, fericit și alături de oameni frumoși, petrecând până dimineață, fără restricții, dar în siguranță. Ca să ajungi pe acea insulă toată lumea a făcut câteva teste și așa cum am ajuns pe insulă, așa am și plecat, negativi. Am respectat toate obiceiurile specifice Anului Nou: mi-am pus bani în buzunare, am mâncat 12 boabe de struguri și sper ca toate dorințele să se îndeplinească.

  • Ai vreun vis neîmplinit? Dar vreun regret?

Cu toții cred că avem, dar sunt un om realist. Proiectele în care mă implic sunt realizabile, sunt un vis pentru care muncesc foarte mult. Nu am avut până acum un proiect care să iasă fără multă muncă, sacrificii, uneori chiar cu prețul sănătății. Întotdeauna există un vis neîmplinit care poate este ascuns în adâncul ființei nostre, poate o neîmplinire personală pe care de multe ori nici nu realizăm că o avem.

Nu există oameni fără regrete. Cu toții, la un moment dat, am făcut ceva cât de mic pe care îl regretăm. Regretele mele sunt legate de oameni, am avut prea multă încredere în ei, le-am dat prea mult credit. Mă îndrăgostesc foarte repede, indiferent cât am suferit și îmi spun că nu voi repeta greșelile, mă arunc în altă relație și le fac din nou. Dar iubesc din tot sufletul, dăruiesc tot ce am, ofer totul și cer la schimb un dram de iubire.

  • Colecționezi ceva?

Da, colecționez multe lucruri, în special obiecte de artă în general.

  • Cum stai cu sănătatea? Te-a încercat mult în ultimii ani.

Sunt bine. Nu întotdeauna am cele mai bune stări, uneori din cauza efortului, a oboselii, am mici probleme, dar am grijă să merg la medic regulat, să îmi iau vitaminele, mai ales în perioada asta de pandemie.

  • Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Au fost multe momente grele în viața mea, pentru că nu sunt chiar atât de invincibil. Sunt un om ridicat de oameni pe un piedestal, dar pot fi lovit sub centură și sufăr. Au fost momente în care eram sus și am pierdut tot. M-am ridicat însă mai sus decât eram. Lovituri am primit și din partea oamenilor dragi, care m-au dezamăgit. Însă aceste încercări le-am considerat date de Dumnezeu, că să devin mai bun. Le-am luat ca pe ceva pozitiv, că pe niște pilde din care trebuie să învăț.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net