Ştefan Bănică a dus-o pe Lavinia Pârva în vacanță, în Maldive. Ce sexy e bruneta în costum de baie

După vacanța de lux din Mykons, de anul trecut, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au marcat prima lor escapadă pe anul 2022. Cei doi artiști au ales pentru relaxare o destinație superbă, exotică, cu apă turcoaz, nisip fin și palmieri. Da, după cum ați intuit, este vorba despre Maldive, locul pe care l-au ales foarte mulți români în ultima perioadă.

Ştefan Bănică jr. şi Lavinia Pârva, într-o altă vacanţă foto: Instagram
Ştefan Bănică jr. şi Lavinia Pârva, într-o altă vacanţă foto: Instagram

Chiar dacă prețul unei astfel de vacanțe sare de 10.000 de euro pentru o săptămână pentru două persoane, finanțele sunt ultima problemă pentru Ştefan Bănică Jr. atunci când vrea să o facă fericită pe mai tânăra lui soție.

Cu un zâmbet generos, într-un costum de baie întreg, dar foarte sexy, accesorizată cu o pereche de ochelari mari, Lavinia apare foarte fericită, în timp ce se joacă cu picioarele ba prin apa cristalină a oceanului Indian, ba prin nisipul fin de culoare gri-alb. Nu a fost prea generoasă cu materialele afișate pe Instagram și Facebook, dar fanii speră să vadă mai multe imagini zilele acestea.

Lavinia și Bănică au ajuns de curând în Maldive, mai precis marți, așa că au tot timpul din lume să-și încânte fanii cu imagini exotice. Se pare că cei doi au les să plece singuri, iar micuțul Alexandru a rămas acasă cu bunicii săi. 

Lavinia Pârva a slăbit 30 de kilograme după naștere

Lavinia Pârva a luat multe kilograme în sarcina, dar a fost ambițioasă și a revenit rapid la greutatea inițială. Pe lângă mult sport, pilates, ea  a adoptat şi un regim alimentar destul de stict care să o ajute să obţină rezultatele dorite. Vedeta a împărtăşit cu fanii ei, într-un interviu, cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi obişnuită.

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net