EXCLUSIV Imagini inedite cu Lavinia Pârva. Soția lui Ştefan Bănică pune la punct noua casă a familiei

Ultima actualizare:

    Lavinia Pârva a fost surpinsă de fotoreporteri cu un aspirator în brațe și cu un rucsac Louis Vuitton în spate Sursă foto: Blitz/Click!
Lavinia Pârva a fost surpinsă de fotoreporteri cu un aspirator în brațe și cu un rucsac Louis Vuitton în spate Sursă foto: Blitz/Click!

Investiţie de sute de mii de euro pentru Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva. În timp ce colegii de breaslă se plâng că o duc rău din punct de vedere financiar, iată că celebrul artist a investit de curând în imobiliare. Şi-au scos banii de la saltea şi au cumpărat în urmă cu câteva luni un apartament în zona de Nord a Bucureştiului. Bănică are trei copii şi trebuie să se gândească serios la ce avere le va lăsa!

Ultimul concert pe care Ştefan Bănică l-a susţinut în faţa spectatorilor a fost în data de 7 martie. Ce-i drept, nu într-o sală de spectacol ca aceea de la Sala Palatului, care numără peste 4.000 de locuri, ci una de dimensiuni mult mai mici, la Sala Gloria a Teatrului Metropolis, unde s-a folosit 30% din capacitate din cauza normelor. 120 de locuri, iar costurile pentru un bilet la Categoria 1 a fost de 119 lei, 99 lei la  Categoria 2 şi 50 lei pentru acces online.


    Cântăreața a fost surprinsă cu un ditamai  aspiratorul în mână
Cântăreața a fost surprinsă cu un ditamai aspiratorul în mână

Deşi a fost sold out, financiar vorbind, această ieşire artistică nu a fost una remarcabilă şi comparabilă cu cele din anii trecuţi. Însă pic cu pic se face mare, iar Ştefan Bănică este recunoscut ca unul dintre artiştii care ţin bine de bani şi nu investeşte decât în ce trebuie! Doar are trei moştenitori. Pe Radu în vârstă de 19 ani din relaţia cu Camelia, pe Violeta în vârstă de 14 ani din căsnicia cu Andreea Marin, iar cu soţia actuală, Lavinia Pârva,  îl are pe micuţul Alexandru care va împlini pe 18 mai vârsta de 2 anişori. Dovadă şi cea mai recentă achiziţie pe care a făcut-o în domeniul imobiliar. Artistul  a cumpărat în urmă cu câteva luni un apartament aflat într-un cartier rezidenţial din zona de Nord a Bucureştiului, la doi paşi de Parcul Herăstrău. Este vorba despre complexul Cortina, iar aici un apartament de 2 camere a costat între 200.000 şi 230.000 de euro, iar unul de 3 camere s-a dus bine spre 300.000 de euro. Nu contează cât de scumpe sunt, pentru că deja s-au vândut toate!


    Gospodina nu  a renunțat însă la  rucsacul de firmă
Gospodina nu a renunțat însă la rucsacul de firmă

Apartamentele de lux au tot ce le trebuie aşa că nu mai era nevoie decât de mobilă şi... de puţină curăţenie pentru a deveni locuibile.  În luna martie,„bubulina-gospodina” lui Bănică a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în etapa de curăţenie şi şmotru. Camuflată cu geacă şi trening, cu gluga trasă pe ochi, dar accesorizată cu un rucsac Louis Vuitton în valoare de 1.000 de euro, Lavinia a luat în braţe aspiratorul şi a pornit spre noul apartament.


    Apartamentul  cumpărat în blocul de  fițe are o priveliște  superbă din balcon
Apartamentul cumpărat în blocul de fițe are o priveliște superbă din balcon

A petrecut acolo câteva ceasuri bune şi, după ce a făcut curăţenie bec, a ieşit sleită de puteri, din bloc, luptându-se cu obiectul muncii până la maşină. Bruneta a plecat în trombă acasă unde o aşteptau Bănică şi micuţul Alexandru (2 ani). Deşi ai fi crezut că face parte din categoria cântăreţelor fiţoase, înconjurate de bone şi menajere, iată că Lavinia este învăţată să facă şi alte lucruri decât să stea la saloanele de înfrumuseţare. Se pare că după această ordine şi curăţenie, apartamentul e gata pentru a-şi primi locatarii, pentru că, zilele trecute, Lavinia şi-a făcut un video de la balcon şi l-a postat pe reţelele sale sociale, lăudându-se cu priveliştea frumoasă de la etaj. Aceasta nu ar fi singura proprietate a lui Bănică. El deţine şi alte imobile şi terenuri, care îl introduc în categoria soliştilor milionari.

S-a judecat cu Sabin Ivanof pentru un bloc 

În urmă cu 10 ani, pe vremea când alcătuia o familie cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a ridicat un bloc cu prietenul de familie Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa. Fiecare a participat în mod egal în această afacere: 1,4 milioane de euro, banii lui Sabin Ivanof, și terenul de 1,7 milioane de euro al lui Ștefan Bănică.

O vorbă veche spune că lucrul amestecat nu miroase a bine și s-a potrivit și în cazul celor doi, care au ajuns într-un mare scandal când au împărțit apartamentele. Cei doi prieteni, parteneri de afaceri, au ajuns la tribunal, iar decizia a fost în favoarea solistului, căruia i s-a dat dreptul să vândă sau să închirieze o parte din apartamentele aflate în imobilul din cartierul Aviatorilor.

Citește și: 

FOTO EXCLUSIV Lavinia Pârva e divă sexy alături de Ștefan Bănică și naturală ca mămică

EXCLUSIV Unde muncește Lavinia, soția lui Ștefan Bănică, și motivul pentru care nu mai poartă verighetă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net