Alexia Eram s-a mutat în Dubai. Andreea Esca, pe ecranele din Emirate

Ultima actualizare:

Frecvența cu care Andreea Esca și Alexia Eram merg în Dubai ne face să credem că luxoasa destinație a devenit a doua lor casă. În prezent, junioara prezentatoarei de la Pro TV se află tot acolo, în timp ce pe mama ei o poate vedea de pe ecranele amplasate pe hoteluri, făcând reclamă. Se pare că Alexia vrea să își cumpere o locuință pe tărâmul bogaților.

Alexia Eram își caută un apartament în Dubai
Alexia Eram își caută un apartament în Dubai

Toată vara au făcut naveta între Dubai și România! Au fost împreună sau separat, Alexia Eram cu iubitul ei Mario Fresh sau cu mama ei, Andreea Esca, atât de des încât se poate spune că Dubai este destinația preferată și, cine știe, poate a doua locuință.

Fiica știristei ia în calcul o astfel de mutare în viitor și deja si-a exprimat dorința unei schimbări locative chiar pe rețelele de socializare. La sfârșitul anului 2020, tânăra, care va împlini 22 de ani în august, și-a cumpărat un apartament în valoare de 200.000 de euro.

„Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…)

Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram.

Alexia și Andreea Esca fac reclamă turismului din Dubai

În prezent, Alexia se află în Dubai, s-a cazat într-un hotel de lux foarte apreciat de vedetele noastre, iar fanii ei au putut vedea imagini din vacanță. A făcut plajă, s-a delectat cu bunătăți culinare și luat parte la un eveniment la care au participat mai mulți influenceri din străinătate.

Se pare că nu doar Esca și fiica ei iubesc Dubaiul, ci și invers, și Dubaiul le iubește pe ele, iar celebra prezentatoare a știrilor de la PRO TV a apărut pe ecrane mari în care face reclamă la diverse servicii, unele în scop turistic. "Uite mamă, ești pe ecranele din Dubai", i-a transmis Alexia mamei sale, prin intermediul Instagramului. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net