Ce mănâncă Alexia Eram la micul dejun, de arată atât de bine

Alexia Eram, fiica de 21 de ani a Andreei Esca, are o condiție fizică excelentă și petrece ore întregi în sala de sport. Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă important în viața eI. 

Alexia Eram urmează o dietă strictă și petrece ore bune în sala de sport
Alexia Eram urmează o dietă strictă și petrece ore bune în sala de sport

Alexia Eram este foarte apreciată pe rețelele de socializare, acolo unde activitatea ei este urmărită de peste 700.000 de persoane, multe dintre ele la fel de tinere precum fiica celebrei prezentatoare a știrilor PRO TV.

Dorind să ofere un exemplu pozitiv celor care sunt interesați de activitățile sale, Alexia distribuie adesea imagini de la sala de antrenament sau instantanee ale preparatelor delicioase pe care le consumă pentru a se menține în formă.

image

Recent, ea a distribuit o fotografie a unui mic dejun simplu, dar foarte gustos: omletă, bulgărași de brânză de capră și pâine integrală. 

Andreea Esca și Alexia Eram au ținut dietă simultan 

Andreea Esca este, la rândul său, atentă la dieta pe care o consumă și nu evită nici antrenamentele dificile care îi solicită musculatura. Într-un interviu acordat pentru Click! anul trecut, prezentatoarea mărturisea că ea și fiica ei au ținut o dietă, în același timp, iar rezultatele au fost unele pe măsură. Andreea a reușit să slăbească, în mod sănătos și echilibrat, nu mai puțin de șase kilograme. 

Alexia Eram este foarte îndrăzneață și nu ezită să distribuie pe contul personal de Instagram fotografii în care poartă costume de baie. Ce-i drept, are toate motivele să fie mândră de felul în care arată: un abdoment plat, picioare tonifiate și nici urmă de celulită.

Nu toți internauții sunt de acord cu imaginile pe care Alexia le face publice, iar unii consideră că fiica Andreei Esca se expune prea mult și dezvăluie detalii din intimitate. Alexia nu acordă prea multă atenție criticilor și nu se lasă afectată de vorbele răutăcioase, preferând să se concentreze asupra aspectelor pozitive care îi aduc împlinire. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net