Video de infarct cu Andreea Esca la paralele! Mișcări periculoase la pilates

Ultima actualizare:

Andreea Esca (49 de ani) se transformă total atunci când își dă jos sacoul de știristă. Vedeta PRO TV face sport aproape zilnic, orele de pilates fiind marea ei plăcere. Recent, Esca a reușit câteva mișcări de infarct!

Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca a recunoscut că face sport de când era mică, însă nu suportă să alerge. Așa că a găsit tot felul de activități care să o mențină în formă și care să-i aducă și o stare de bine. Printre acestea se numără și pilates, un antrenament pentru minte și corp, care se poate practica și cu ajutorul unei aparaturi specializate, care ajută la creșterea flexibilității și a forței.

Andreea Esca, provocare de la Ana Maria Brânză

Fix acest tip de antrenament îl face și Andreea Esca și a devenit din ce în ce mai bună. Miercuri, știrista de la PRO TV a publicat pe Instagram un video de infarct, în care apare cu capul în jos și picioarele în sus, ținându-se de două bare paralele, făcând tot felul de răsuciri spectaculoase.

A reușit rostogolirile în aer cu flexibilitatea unei campioanei, ba chiar a avut și un mesaj pentru fosta mare campionă la scrimă, Ana Maria Brânză (Popescu). "Nu mă las, Ana Maria Brânză! M-ai ambiționat! Și nici nu pot să zic că nu pot de fata cu Alexia Eram". Alexia, fiica Andreei Esca, este și ea specialistă în pilates.

Ana Maria Brânză i-a și răspuns Andreei, tot pe Instagram, în dreptul filmulețului care deja a strâns peste 60.000 de vizualizări. "Știam eu ce știam când am zis că vreau să mă fac Andreea Esca când o să fiu mare. Acum am altă dilemă: la pupitrul știrilor sau la paralele?! Bravos", a punctat campioana.

Andreea Esca practică pilates de mai bine de 10 ani, însă s-a apucat serios după ce a trecut prin calvarul Covid. exercițiile fizice regulate fac parte din recuperarea de după boală. "Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Apoi, merg de trei ori pe săptămână la pilates, unde am nişte antrenoare foarte bune. Am făcut sport întotdeauna. Înot, schiez, patinez, merg la aerobic, la spinning, diverse. Acum, însă, sunt în perioada pilates", povestea Esca pentru protv.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net