Andreea Esca, imagini SF de la sală! Te-ai fi gândit vreodată că poate face așa ceva?

Silueta subțire cu efort se menține. Vă întrebați cum reușesc vedetele trecute de 40 de ani să nu-și arate vârsta? Cum de nu au pic de celulită și arată impecabil în lumina reflectoarelor? Iată! Secretul constă într-un stil de viață sănătos și multă muncă, la sală.

image

La 49 de ani, Andreea Esca ar putea oricând să dea pupitrul știrilor pe atletism. E pasionată de sport și se antrenează intens. Vineri după-amiază, cu puțin timp înainte de a se îndrepta spre redacția PRO TV, a trecut „să ardă niște calorii”, la sală. Într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram, apare suspendată de două bare, făcând exerciții la înălțime. „Ne place noul aparat de tortură. Nu că e tare?”, a povestit ea. „Mai urmează înscrierea în lotul național de gimnastică”, a comentat o prietenă.

Nu e singura vedetă care trage din greu la antrenamente. Tot vineri după-amiaza, Anna Lesko făcea „un pic de încălzire”, ridicând cu o mână greutăți de 4 kg.

image

Andreea Raicu a descoperit o nouă formă de terapie: kickboxing, o combinație de box și arte marțiale. Conform antrenorilor, te poate ajuta să arzi până la 800 de calorii, dar și să-ți îmbunătățești coordonarea, echilibrul, sănătatea cardiovasculară și mentală. „Noua mea formă de terapie. Ați putea s-o încercați”, a scris ea în dreptul unui filmuleț în care apare cu antrenorul, în sală.

Anda Adam ne arata și ea, joi, cum se distra la sală, ridicând greutăți și dansând provocator, în niște pantaloni mulați și o bustieră cu vedere la buric.

image

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Ligia Deca Foto INQUAM Photos Octav Ganea
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg