Cât de bine arată în costum de baie fiica Andreei Esca. Alexia face furori la Dubai!

Ultima actualizare:

Alexia Eram arată trăznet! Fiica Andreei Esca este din ce mai dezinhibată! Alexia postează zilnic imagini fierbinți de pe plajele din Dubai, unde se răsfață din plin într-o vacanță romantică cu iubitul, Mario Fresh!

Alexia eram pozează sexy pe plajele din Dubai Sursa: Instagram
Alexia eram pozează sexy pe plajele din Dubai Sursa: Instagram

Fiica Andreei Esca are dimensiuni de fotomodel! Alexia Eram a plecat în vacanță, la început de an, împreună cu iubitul, Mario Fresh, tocmai la Dubai și face furori pe plajele însorite din Emirate cu silueta de fotomodel.

Fiica celebrei știriste de la Pro Tv a lăsat toate inhibițiile deoparte și pozează cât se poate de sexy, în costume de baie cât mai decoltate și mai colorate.Adevărul e că are și ce arăta, afișând o siluetă trasă prin inel, cum numai pe podiumurile de modă mai poți vedea

Alexia Eram a mers chiar mai departe și a postat pe paginile de socializare fotografii foarte incitante, fără sutien, făcute la fereastra hotelului de cinci stele în care stau ea își iubitul ei, Mario Fresh. Alexia Eram și cântărețul Mario Fresh sărbătoresc dulcea împăcare în vacanța lor romantică de la Dubai, unde au schimbat până acum mai multe hoteluri de lux. Se răsfață în voie pe plajele însorite și iau cina romantică la lumina lumânărilo, mai ceva ca în luna de miere. 

Sărbătoresc marea împăcare la Dubai

În urmă cu doar câteva luni, presa a speculat însă că cei doi s-ar fi despărțit. Iată, însă că acum sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Mario Fresh se pare că s-ar fi întpos spășit în brațele Alexiei, după o serie de ieșiri în decor.

S-a spus că, atunci când solistul a concurat la „Splash! Vedete la apă!”, Mario Fresh ar fi făcut o pasiune subită pentru colega de sărituri de la trambulină, Chelsea Gandrabura, o bunetă focoasă din Republica Moldova. Ca un făcut, în acea perioadă, Alexia Eram a preferat să plece în mai multe vacanțe de una singură fără iubitul Mario, fapt care a alimentat din plin zvonurile despărțirii. Împăcarea dintre cei doi a venit de Sărbători, pe care aceștia le-au petrecut în Franța alături de familia Alexiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net