Filmule╚Ťul cu Alexia Eram urm─ârit de aproape un milion de oameni. Detaliul observat de fani

8 ianuarie 2022

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este o adev─ârat─â vedet─â ├«n mediul online. Recent, Alexia Eram a distribuit imagini de la sala de sport, iar fanii au apreciat fotografiile. 

image
Alexia Eram este o adev─ârat─â vedet─â pe Instagram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este foarte activă în mediul online, iar sute de mii de persoane îi urmăresc activitatea de pe pagina de Instagram.

Alexia distribuie aproape zilnic imagini cu activit─â╚Ťile pe care le face sau clipuri video pentru cei 700.000 de urm─âritori ai s─âi. 

Recent, ea a distribuit un filmule╚Ť de la sala de sport. Abdomenul tonfiat al tinerei nu poate fi trecut cu vederea. Fiica Andreei Esca se antreneaz─â din greu pentru c─â dore╚Öte s─â r─âm├ón─â ├«n form─â.

Instantaneele de la sala de antrenamente sau cele cu diferite feluri de mâncare sunt nelipsite de pe contul de Instagram al Alexiei și sunt urmărite de aproape un milion de oameni. Fiica Andreei Esca este un influncer în toată puterea cuvântului!

stanga
dreapta
andreea esca si alexia eram
andreea esca si sotul
andreea esca
Untitled png
Untitled png
image png
image png
image png
image png
image png
image png

Sf├ór╚Öitul anului 2020 a fost unul foarte bun pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a reu╚Öit s─â-╚Öi cumpere primul ei apartament. T├ón─âra face bani frumo╚Öi din activitatea ei sus╚Ťinut─â pe re╚Ťelele sociale, iar acest lucru i-a permis s─â fac─â investi╚Ťia major─â. 

Cum a ales Andreea Esca numele pentru fiica ei. Ce variante mai erau pe list─â

Asemenea tuturor p─ârin╚Ťilor, Andreea ╚Öi so╚Ťul ei, Alexandre Eram, s-au confruntat cu dificultatea alegerii numelui. Numele ÔÇŁAlexia MargotÔÇŁ a ie╚Öit c├ó╚Ötig─âtor pentru c─â avea leg─âtur─â at├ót cu familia tat─âlui, c├ót ╚Öi cu familia mamei.

  ÔÇŁC├ónd am ajuns la alegerea numelui, am trecut ├«n revist─â toate variantele care ├«mi pl─âcuser─â de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar ╚Öi de o vacan╚Ť─â la mare, cu p─ârin╚Ťii, c├ónd ├«ntr-un restaurant o mama ├«╚Öi striga feti╚Ťa: ┬źAluna┬╗, ╚Öi eu am zis c─â a╚Öa o voi boteza pe fetita mea. Au mai fost pe list─â: Ariadna, Adnana ╚Öi Anais. Apropo, ╚Öti╚Ťi c─â mama voia s─â m─â boteze Miruna Solange? C├ó╚Ötig─âtoare s-au declarat Alexia Margot. M-am g├óndit la Alexia, pentru c─â e ┬źfata lui Alex┬╗, ╚Öi Margot, dup─â bunica mea matern─â pe care am adorat-oÔÇŁ, a explicat Andreea.  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
3 aurel niamtu romanii au talent 2022 golden buzz 3 jpg jpeg
andra