Fiica Andreei Esca, parada costumelor de baie în Maldive. Ce vedete mai stau la plajă în plină iarnă

Două cupluri de la noi se distrează zilele acestea într-o destinație exclusivistă. Alexia Eram - Mario Fresh și Lavinia Pârva - Ștefan Bănică au ales Maldive, iar Click! îți arată pozele cele mai fierbinți de pe plajă sau de la promenadă. Și nu sunt singurii care se răsfață la soare. Andreea Raicu s-a relaxat în Abu Dhabi!

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh, romantici în Maldive

Alexia Eram și Mario Fresh o țin numai în vacanțe de când s-au împăcat. După ce s-au întors din Dubai, și-au făcut bagajele pentru o altă escapadă exotică. Fiica Andreei Esca și cântărețul se află de 4 zile în Maldive, unde se bucură de un peisaj mirific. S-au cazat la un resort de top și combină relaxarea de pe șezlong cu munca în social media.

Munca de influencer nu are pauze, așa că frumoasa brunetă cu ochi verzi a plecat cu un geamantan plin de costume de baie,  rochii și sandale cât mai colorate pentru ședințele foto pe care le face pentru Instagram sau Tik Tok. Mic dejun cu priveliște spre ocean, fotografii de pe buza piscinei sau direct din apele turcoaz - cu aceste peisaje și-au delectat amorezii fanii.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, și ei tot în Maldive

Aceeași destinație superbă au ales și Ștefan Bănică și Lavinia Pârva. După vacanța de lux din Mykons, de anul trecut, cei doi artiști au marcat prima lor escapadă pe anul 2022, la mare, la soare, la umbra palmierilor. Chiar dacă prețul unei astfel de vacanțe sare de 10.000 de euro pentru o săptămână pentru două persoane, finanțele sunt ultima problemă pentru Ştefan Bănică Jr. atunci când vrea să o facă fericită pe mai tânăra lui soție. Iar Lavinia și-a etalat formele de sirenă într-un costum întreg foarte sexy.

Lavinia Pârva, sexy în costum de baie. Foto: Instagram
Lavinia Pârva, sexy în costum de baie. Foto: Instagram

Andreea Raicu și-a bronzat sânii în Abu Dhabi

Mulți se întreabă cum de n-a avut Andreea Raicu noroc în dragoste, având în vedere că este o femeie atât de frumoasă. La cei 44 de ani ai săi, Andreea pare să își fi reinventat stilul, pozând din ce în ce mai îndrăzneț ipostaze pe rețelele de socializare.

A început cu pași timizi, publicând imagini cu rochii decoltate și mulate, iar acum a trecut la nivelul următor! În timpul unei vacanțe în Emiratele Arabe Unite, în Abu Dhabi mai exact, s-a lăsat fotografiată în costum de baie, cu decolteul generos la vedere. A plusat cu un video în care Andreea se plimbă îmbrăcată într-o rochie negru și fucsia, purtând sandale cu toc. Are un trup de sirenă și cu siguranță arabii au întors capetele după ea.

Andreea Raicu, la plajă în Emirate. Foto: Instagram
Andreea Raicu, la plajă în Emirate. Foto: Instagram

Nicole Cherry, vacanță romantică în Barcelona

Nicole Cherry și-a lăsat fetița cu părinții și a plecat alături de iubitul ei în Barcelona. Cei doi îndrăgostiți s-au delectat cu preparate deosebite în celebrul restaurant al gemenilor Sergio și Javier Torres, cei mai tari și recunoscuți chefi, și anume Cocina Hermanos Torres. Au continuat cu plimbări de mână pe La Rambla, apoi vizitarea unor obiective turistice importante din Barcelona și au încheiat seara la un spectacol superb de muzică și dans flamenco. Sunt mai îndrăgostiți ca oricând și au dat frâu romantismului și pe story în Instagram. 

Nicole Cherry și poza care a primit mii de like-uri
Nicole Cherry și poza care a primit mii de like-uri

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net