Loredana Groza a refăcut celebra scenă din Basic Instinct. Imagini interzise minorilor

Ultima actualizare:

Când credeam că a făcut tot și a arătat tot, iată că Loredana Groza (51 de ani) reușește să ne determine să mai scriem un articol despre gesturile ei îndrăznețe. De această dată, diva muzicii pop a reprodus celebra scenă din filmul Basic Instinct, care o are în rolul principal pe Sharon Stone.

Loredana Groza a încercat să o copieze pe Sharon Stone
Loredana Groza a încercat să o copieze pe Sharon Stone

Loredana Groza (51 de ani) se află în Abu Dhabi unde gustă, și la propriu, și la figurat, din plăcerile vieții. Cazată la un hotel de 7 stele, "diva inamorata" a avut parte vineri seara de o cină spectaculoasă, dar și de companie plăcută, după s-a văzut pe pagina ei de Instagram. 

La un moment dat, pătrunsă de atmosfera relaxantă și opulentă, Lori s-a lăsat filmată în timp ce punea în scenă celebra scenă din Basic Instinct ("Instinct Primar"). Este vorba despre momentul în care Sharon Stone își încrucișează picioarele, lăsând la vedere faptul că nu purta lenjerie intimă.

La fel ca celebra actriță, Loredana a purtat și ea o rochie albă, cu o crăpătură îndrăzneață și nu s-a sfiit să se expună așa cum a făcut-o și în Playboy, extrem de senzual. "Basic Instinct în versiunea mea", a scris Lori pe Instagram, care se pare că este însoțită în capitala Emiratelor Arabe Unite de nimeni altul decât Nick Casciaro, câștigătorul "X Factor", de care e nedespărțită. 

Sharon Stone: "Acel mic gest mi-a schimbat viața"

În noiembrie 2019, în cadrul unei gale de la Berlin, Sharon Stone a refăcut celebra scenă din Basic Instinct, care i-a schimbat viața. A spus, de de numărate ori, că activitatea ei din cinamtografie nu se rezumă la acel moment și că s-a săturat să tot fie întrebată de filmul în care a jucat alături de Michael Douglas, în 1992. 

Sharon Stone a repetat și ea scena, în 2019, la o gală de la Berlin. Foto: GettyImages
Sharon Stone a repetat și ea scena, în 2019, la o gală de la Berlin. Foto: GettyImages

"În urmă cu douăzeci de ani, eram pe un platou de filmare şi regizorul meu m-a întrebat dacă pot să-mi dau jos lenjeria fiindcă era vizibilă la cadru şi nu ar fi trebuit să apară pe sticlă. M-a asigurat că nu mă voi expune", a amintit Stone.

"I-am spus că da, fără să mă gândesc că acel mic gest îmi va schimba viaţa. Felul în care, ca femeie, te împuterniceşti sexual depinde doar de tine. Acea secvenţă mi-a marcat imaginea şi nu întotdeauna în mod pozitiv. Şi ştiti ce am facut? Am ales să o privesc cu respect. Ca femei, avem tot dreptul să fim puternice în orice formă de sexualitate alegem. Şi nimeni nu are voie să ne ia acest drept”, a declarat Sharon Stone în 2019, la o gală de la Berlin, unde a primit trofeul de Femeia anului". 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net