Loredana Groza, escapadă cu Nick Casciaro în Italia. Cum s-au filmat în aeroport

Nick Casciaro, marele câștigător al emisiunii X Factor, este nedespărțit de cea care l-a ajutat să obțină premiul, antrenoarea sa, Loredana Groza. Cei doi susțin concerte împreună și petrec în cluburi, iar relația dintre ei pare să fie una mai profundă decât o simplă prietenie. Nick și Loredana și-au făcut bagajele și au pornit împreună spre Italia! 

image

Nick Casciaro a făcut furori la X Factor cu timbrul său impresionant, dar și cu prezența scenică care nu poate fi trecută cu vederea. Cea care l-a susținut îndeaproape și l-a ajutat să își îndeplinească visul a fost nimeni alta decât antrenoarea sa, Loredana Groza. Se pare că ei au legat o prietenie strânsă, iar după finalizarea competiției continuă să interacționeze zilnic. 

Nick și Loredana se afișează peste tot împreună, susțin concerte și petrec, iar paginile lor de Instagram abundă de clipuri video și fotografii în care se distrează pe cinste. Apropierea dintre ei a dat naștere speculațiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire. Atât Nick, cât și artista au dezminițit zvonurile și susțin că între ei există doar o foarte bună comunicare și o chimie care ține de interacțiunea avută pe scenă. 

stanga
dreapta
image png
272416766 3122667338053682 6604714437927347382 n jpg
272350444 2145827145593975 3659840537420755210 n jpg
loredana nick casciaro png
nick casciaro loredana groza jpg
Nick Casciaro jpg
Nick Casciaro si Loredana jpg
Nick și Loredana png
loredana groza nick casarios 2 jpg
loredana groza nick casarios jpg

Luni dimineață, Loredana a distribuit un nou clip video în care apare alături de Nick Casciaro. Aflați în aeroport, artiștii se pregătesc să se îmbarce într-un zbor cau destinația Italia, acolo unde probabil vor susține o serie de concerte. Interacțiune dintre ei este una firească,lejeră și se poate observa cât de bine se simt unul în compania celuilalt. 

NiciK și Loredana, dezmăț pe ritumuri orientale

Zilele trecute, Nick și Loredana au petrecut într-un club din Capitală, după ce au electrizat atmosfera cântând împreună. Loredana s-a dezlănțuit pe ritmuri de manele și a dansat provocator cu Ema Uta, în timp ce Nick Casciaro nu și-a desprins privirea de la cele două. 

Nick Casciaro a dezmințit faptul că între el și Loredana ar exista mai mult decât o relație de prietenie și a subliniat că o privește pe vedetă ca fiind a doua lui mamă.

"Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK" , a declarat Nick. 

Nick Casciaro iubește o italiancă superbă

Nick Casciaro iubește o italiancă pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor. Maria și-a arătat sprijinul față de iubitul ei prin postările pe care le-a făcut pe Instagram atunci când iubitul ei concura pe scena de la X Factor. Rămâne de văzut dacă italianul își va menține promisiunea făcută sau dacă, între timp, a reevaluat decizia. 

Dacă totul merge ca per oate în viața personală a lui Nick Casciaro, nu se poate spune la fel și despre Loredana. Ea este căsătorită din anul 1998 cu Andrei Boncea, însă în ultima perioadă circulă zvonul conform căruia iubirea dintre ei a ajuns la final.

      Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg