Loredana, dezmăț la restaurant cu Nick Casciaro. Dansează pe manele și o pipăie pe Ema Uta!

Ultima actualizare:

Încă de când a câștigat X Factor, Nick Casiaro petrece mult timp în compania „antrenoarei” Loredana, cei doi părând că sunt de nedezlipit!

Loredana petrece alături de Nick Casciaro tot mai des! Foto: Instagram
Loredana petrece alături de Nick Casciaro tot mai des! Foto: Instagram

Acesta a fost și motivul mai multor speculații potrivit cărora între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Acum, cei doi le-au oferit „gurilor rele” motive să creadă și mai mult acest lucru, după ce au petrecut împreună la un restaurant din Capitală. 

Loredana și Nick Casciaro, petrecere de pomină la un restaurant din Capitală

Nick Casciaro a fost invitat să întrețină atmosfera unui local cunoscut din București, iar Lori a fost nelipsită, fâcându-i galerie din public. Cântăreața a fost însoțită și de prietena ei, Ema Uta, make-up artistul vedetelor, iar cele două au „încins” ulterior atmosfera în restaurant.

Seara a început inițial în note serioase, Loredana luând masa, pozând un sushi delicios. La scurt timp însă, după ce Nick Casciaro și-a terminat numărul, au început să răsune și ritmuri de manele, iar invitaților până aici le-a fost!

Tonul l-au dat, bineînțeles, Loredana și Ema Uta, care au dansat provocator împreună. Mai mult decât atât, Loredana a plusat și a început să îi mângâie formele prietenei sale, ridicându-i și rochia la un moment dat, spre amuzamentul celor din jur. 

Nu a trecut mult timp și acestora li s-a alăturat și Nick Casciaro, care părea că prinde din mers dansul pe ritmurile orientale. La un moment dat, Lori părea extrem de  euforică din cauza aburilor alcoolului pe care aceștia l-au avut la discreție în noaptea în care s-au distrat de minune în local.

Prezent la eveniment a fost și designerul Cătălin Botezatu, care a apreciat vocea și talentul câștigătorului X Factor. Nick Casciaro a fost de departe vedeta serii, iar Loredana l-a aplaudat de pe margine, mândră de concurentul ei. Spre bucuria admiratoarelor sale, Nick a trecut pe alocuri și pe la mese, făcându-le doamnelor și domnișoarelor declarații muzicale.

Ce spune Nick Casciaro despre relația cu Loredana

După ce au publicat mai multe imagini sexy împreună, care au ridicat suspiciuni, Nick Casciaro și Loredana au vorbit despre relația dintre ei. Cântărețul a subliniat că Loredana îi este doar o prietenă bună, cei doi devenind extrem de apropiați după ce au lucrat la momentele X Factor. 

Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK", spunea recent Nick Casciaro. Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, alături de care are și o fiică, pe Elena.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net