Loredana și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor

Loredana Groza (51 de ani) și Nick Casciaro (31 de ani) au vorbit pentru prima oară despre relația lor, după ce în presă au apărut zvonuri că aceștia ar fi împreună! Artista a postat mai multe fotografii "suspecte" alături de elevul ei de la X Factor, imagini care au ridicat multe semne de întrebare, în ultimele săptămâni.

Nick Casciaro și Loredana au vorbit despre relația lor Foto: captură video
Nick Casciaro și Loredana au vorbit despre relația lor Foto: captură video

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor au făcut lumină în ceea ce privește relația lor specială. În ultima vremă, au existat zvonuri conform cărora focoasa blondă s-ar iubi cu tânărul italian.

Loredana Groza și Nick Casciaro, mai tot timpul împreună

Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, dar și ziua aristului, Loredana ocupându-se de tot. Au fost chiar și împreună la munte. Italianul a mărturisit că era singur acasă așa că s-a bucurat de invitația cântăreței. Pe lângă asta, recent au făcut show într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde au cântat și dansat împreună. Filmulețele de la eveniment au făcut furori. În imagini, cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri, pe scenă. A fost totul doar un show? Aflăm chiar de la ei tot adevărul.

"El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick.

Când am auzit i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone de Crăciun., a povestit Loredana pentru antena1.ro.

Nick Casciaro a fost impresionat de gestul Loredanei și a spus că aceasta i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase. Fanii lor au văzut multe fotografii împreună în ultima vreme, de la aceste evenimente. În mod natural, oamenii s-au întrebat dacă între cei doi este mai mult decât o prietenie specială, mai ales că pe scenă au o chimie incredibilă.

Nick Casciaro a negat toate zvonurile și a spus că se amuză mereu cu Loredana când citește "bârfele" despre ei doi. 

"Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK", a subliniat Nick Casciaro.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea 

loredana si andrei boncea jpg

 Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Cei doi au ajuns la altar în 1998 și sunt  împreună de 23 de ani. Fructul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani). Recent, au existat zvonuri că aceștia s-ar fi despărțit, însă nu au fost confirmate de niciunul dintre ei. 

Andrei Boncea este un producător de succes de film și televiziune. El este co- fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net