Loredana, mărul discordiei dintre Florin Salam și Ștefan Bănică Jr.

Ultima actualizare:

Zilele trecute, Florin Salam a avut un mesaj dur pentru Ştefan Bănică Jr., care părea a fi pornit de la nişte comentarii mai vechi făcute de juratul X Factor la emisiunea Antena 1. Adevărul este, însă, altul.

Florin Salam
Florin Salam

Florin Salam a uimit pe toată lumea când l-a atacat pe Ştefan Bănică Jr. într-un live făcut pe TikTok.

Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă.

Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam într-o video postat pe Tik Tok.

Ce a spus Ştefan Bănică despre Salam la X Factor

Ştefan Bănică Jr. a fost ţinta lui Florin Salam
Ştefan Bănică Jr. a fost ţinta lui Florin Salam

Iniţial, s-a crezut că reacţia lui Salam a fost una la nişte comentarii făcute de Ştefan Bănică Jr. în urmă cu câteva luni la X Factor, când manelistul ar fi trebuit să vină pentru a cânta alături de nepotul său, Adrian Petrache. Juratul s-a arătat foarte deranjat de lipsa lui Salam, pe atunci.

Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea, Loredana", a declarat Ștefan.

Loredana i-ar fi povestit totul lui Florin Salam de Crăciun

Loredana şi Ştefan Bănică Jr foto: Instagram
Loredana şi Ştefan Bănică Jr foto: Instagram

Însă adevărul este altul. Conform cancan.ro, se pare că atacul lui Salam a venit după ce Loredana i-a spus manelistului că Ştefan Bănică îl vorbeşte de rău de câte ori are ocazia.

Florin Salam nu şi-ar fi dorit iniţial să reacţioneze după comentariile lui Bănică Jr. de la X Factor, dar o discuţie cu Loredana l-a făcut să se răzgândească, motiv pentru care a şi făcut declaraţiile de abia acum.

Se pare că Salam şi Loredana, care este colegă cu Ştefan Bănică Jr., ar fi vorbit în a doua zi de Crăciun, la o petrecere pentru Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Atunci, jurata X Factor i-a spus lui Salam cum vorbeşte despre el Bănică Jr., ceea ce a şi dus la clipul publicat de manelist în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net