Loredana Groza a divorțat în secret? Detaliul care dă de gol o ruptură

Loredana Groza (51 de ani) a divorțat de Andrei Boncea (50 de ani)? Zvonurile despărțirii nu sunt noi, în ultimul timp apărând tot mai multe informații în presă conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu. 

loredana groza 3 jpg
Loredana Groza ar fi divorțat de soțul ei Foto: Instagram

Bombă în showbiz! Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat în secret. Cei doi ar avea deja vieți separate și ar fi luat-o pe un alt drum. Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Însă, s-ar părea că iubirea care a durat peste două decenii s-a terminat brusc. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

Deși este o artistă extravagantă și pare dezinhibată pe micile ecrane, Loredana Groza a fost, de-a lungul timpului, destul de discretă atunci când a venit vorba despre viața personală. Mai mereu a afișat imaginea unui mariaj fericit, dar pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor. 

Loredana Groza, apropiere «suspectă» de italianul Nick Casciaro

Cu toate acestea, un detaliu pare să o fi dat-o de gol pe Lori! Verigheta lipsă din fotografiile publicate de Loredana Groza pe conturile sale de socializare a dat de gândit multora. Mai mult, există o apropiere «suspectă» între ea și «elevul» său, câștigătorul X Factor, italianul Nick Casciaro (31 de ani). Blondina și tânărul cântăreț sunt veșnic împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și împreună la munte. De asemenea, joi seară (6 ianuarie) Nick Casciaro și Loredana Groza au avut un spectacol împreună la un local din București. Cei doi au făcut senzație, iar chimia de pe care au afișat-o pe scenă se poate vedea cu ochiul liber. La petrecere au fost mai multe vedete, printre care și Cătălin Botezatu. Pe tot parcursul concertului, Lori și Nick Casciaro s-au ținut în brațe, s-au privit în ochi și au dansat provocator împreună.

stanga
dreapta
loredana groza nick casarios 4 jpg
loredana groza nick casarios 2 jpg
loredana groza nick casarios 3 jpg
loredana groza nick casarios jpg
loredana groza jpg
loredana groza 5 jpg
loredana groza 2 jpg
loredana groza 4 jpg

Momentan nimic nu este oficial, însă nu încape îndoială că Loredana și Nick Casciaro se potrivesc de minune pe scenă! 

De ziua lui, care a fost pe 5 ianuarie, Loredana Groza a ținut să îi facă o urare specială italianului: «La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc».

Surse apropiate de Andrei Boncea și Loredana Groza susțin că nu doar artista ar fi mers mai departe. Și producătorul ar avea o iubită, după despărțirea de Loredana Groza. Rămâne de văzut dacă cei doi vor confirma sau vor nega ruptura dintre ei.

Cine este Andrei Boncea și cu ce se ocupă

image
Loredana și Andrei Boncea au o fată împreună Foto: Arhivă

Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune. Acesta este co- fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.

Andrei Boncea este producător al numeroase pelicule internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion. Acesta din urmă a fost chiar nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin, în anul 2006. Andrei Boncea a produs și filme românești, printre care: „Furia” în regia lui Radu Muntean, și „California Dreamin’”, în regia lui Cristian Nemescu, câștigător al premiului Un Certain Regard, la Festivalul de Film de la Cannes din 2007, dar și mai multe seriale TV care au fost difuzate pe Pro TV și Acasă TV.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg