Loredana Groza, în lenjerie intimă și tocuri, pe internet! Imaginile care au făcut furori

Loredana Groza continuă șirul aparițiilor provocatoare. La 51 de ani, artista are o energie debordantă și curajul de a îmbrăca ținute sumare. 

image

Loredana Groza este cunoscută pentru spectacolele pe care le face pe scenă, vocea inconfundabilă, dar și pentru ținutele provocatoare pe care le îmbracă de fiecare dată când are ocazia. Ultimele fotografii ale vedetei au făcut furori pe Instagram! 

Loredana s-a fotografiat în pat, purtând un top roșu, lenjerie intimă de aceeași culoare, dresuri nude și o pereche de pantofi cu toc. Fotografiile au fost apeciate de aproape 15.000 de persoane în mai puțin de 14 ore, iar comentariile din partea internauților au fost de ordinul sutelor. Multe dintre mesaje au avut un ton pozitiv, însă au existat și critici cărora Loredana a preferat să nu le acorde foarte multă atenție.

Loredana neagă că ar avea operații estetice

Unii dintre internauți sunt de părere că Loredana a apelat la medicul estetician pentru a avea un fizic de invidiat, însă diva a vorbit în repetate rânduri despre faptul că nu este adepta operațiilor estetice. 

Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...”, spunea Loredana, la sfârșitul anului trecut. 

Loredana și elevul de la X Factor sunt nedespărțiți

Nick Casciaro a câștigat X Factor în 2021. Elevul Loredanei a impresionat prin vocea sa și apariția scenică. De când a câștigat concursul, el și artista sunt de nedespărțit, iar unii dintre internauți se întreabă dacă nu cumva pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

Cel care a făcut lumină în acest caz și a pus capăt speculațiilor a fost chiar Nick. Artistul a declarat că se amuză de fiecare dată atunci când citește zvonurile privind relația lor și a subliniat că o consideră pe Loredana o prietenă foarte bună, dar atât, nefiind vorba despre o conexiune amoroasă.

"Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK", a subliniat Nick Casciaro.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net