Alexia Eram aprinde imaginația fanilor într-un costum de baie minuscul

Ultima actualizare:

Alexia Eram a aprins imaginația fanilor după ce a postat imagini din vacanța din Maldive, în care a purtat un costum de baie minuscul.

image

Alexia Eram, 21 de ani, a plecat într-o vacanță exotică în Maldive, alături de iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca nu a ezitat să posteze imagini care au aprins imaginația fanilor, întrucât a apărut îmbrăcată într-un costum de baie minuscul și extrem de provocator.

Cu abdomenul tonifiat și pielea bronzată, Alexia Eram arată ca un adevărat fotomodel în imaginile pe care le-a împărtășit fanilor pe Instagram.

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat împreună într-o vacanță romantică în Maldive, iar din postările Alexiei, cei doi tineri s-au distrat excelent. 

În prima serie de imagini cu care Alexia eram și-a încântat fanii, influencerița apare într-un costum bleu, culoarea cerului, lângă piscina hotelului de lux, unde a stat alături de iubitul ei, Mario Fresh.

Al doilea set de poze este mult mai provocator, căci Alexia poartă un costum de baie mult mai mic, iar poza a fost făcută chiar în camera de hotel a celor doi, căci în fundal se poate vedea dormitorul și patul imens al celor doi îndrăgostiți.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au confruntat cu zvonurile despărțirii

Alexia Eram și Mario Fresh sunt un cuplu extrem de mediatizat, iar cei doi sunt împreună de ani de zile, încă din perioada adolescenței. Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se transforme în ceva serios, mai ales că erau foarte tineri când s-au întâlnit. 

De-a lungul timpului au apărut și zvonurile unei despărțiri, iar cel mai recent zvon a avut legătură cu o posibilă idilă dintre Mario Fresh și Mira. Cei doi artiști au filmat un clip în care se sărută, iar la acea vreme fanii au reacționat mai vehement ca niciodată, fiind contrariați de relația dintre ei. 

Mario Fresh și Mira au apărut ulterior la emisiunea Teo Show!, unde au dezmințit că ar fi vorba de vreo legătură sentimentală între ei, ba chiar au demonstrat că sărutul a fost unul fals. Mira a menționat mai în glumă, mai în serios că îi este teamă de reacția Alexiei Eram. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net