Mario Fresh zdruncină relația cu Alexia: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

Ultima actualizare:

Mario Fresh şi Alexia Eram formează un cuplu de peste cinci ani, iar multă lume se întreabă când vor merge în faţa altarului. Cântăreţul de 22 de ani a vorbit deschis despre relaţia sa cu fiica Andreei Esca şi a recunoscut ce planuri de căsătorie are. 

Mario Fresh şi Alexia Eram foto: Instagram
Mario Fresh şi Alexia Eram foto: Instagram

Mario Fresh a declarat că, deşi el şi Alexia Eram sunt un cuplu de multă vreme, sunt prea tineri pentru a se gândi la căsătorie. Din punctul lui de vedere, nu e vorba de mai multe de un act şi un inel, iar Mario a recunoscut că nu a avut niciodată până acum impulsul de a face acest pas. Mai mult, cântăreţul crede că relaţia lor mai are de parcus anumite etape până la a ajunge la o căsătorie. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat artistul într-o emisiune pe canalul de YouTube theXclusive.

Mario Fresh a stat cu frica lui Alexander Eram, la începutul relaţiei cu Alexia

Mario Fresh şi Alexia Eram formează un cuplu de când el avea 17 ani, iar ea 16. Cântăreţul a fost acceptat rapid de părinţii Alexiei, Andreea Esca şi Alexandre Eram, dar cântăreţul a recunoscut că i-a fost puţin teamă, la început, de tatăl iubitei sale.

"Din prima zi m-au acceptat...Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine (...) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex”, a povestit Mario, în podcasul lui Marius Manole, acum ceva vreme. 

Cântăreţul a mai povestit că i-a fost greu în casa familiei Eram-Esca, pentru că acolo se vorbeşte multî franceză, Alexandre fiind francez, iar copiii urmând cursurile unui liceu de profil. Mario, în schimb, nu ştie o boabă din această limbă.

 "Vorbesc franceză acolo în casă și de multe ori nu înțelegeam nimic. Nici acum nu înțeleg. El este francez, copiii au făcut școala în franceză și se înțeleg mai bine așa", a mai spus Mario.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net