Mario Fresh zdruncină relația cu Alexia: „Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

Mario Fresh şi Alexia Eram formează un cuplu de peste cinci ani, iar multă lume se întreabă când vor merge în faţa altarului. Cântăreţul de 22 de ani a vorbit deschis despre relaţia sa cu fiica Andreei Esca şi a recunoscut ce planuri de căsătorie are. 

image
Mario Fresh şi Alexia Eram foto: Instagram

Mario Fresh a declarat că, deşi el şi Alexia Eram sunt un cuplu de multă vreme, sunt prea tineri pentru a se gândi la căsătorie. Din punctul lui de vedere, nu e vorba de mai multe de un act şi un inel, iar Mario a recunoscut că nu a avut niciodată până acum impulsul de a face acest pas. Mai mult, cântăreţul crede că relaţia lor mai are de parcus anumite etape până la a ajunge la o căsătorie. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a declarat artistul într-o emisiune pe canalul de YouTube theXclusive.

Mario Fresh a stat cu frica lui Alexander Eram, la începutul relaţiei cu Alexia

Mario Fresh şi Alexia Eram formează un cuplu de când el avea 17 ani, iar ea 16. Cântăreţul a fost acceptat rapid de părinţii Alexiei, Andreea Esca şi Alexandre Eram, dar cântăreţul a recunoscut că i-a fost puţin teamă, la început, de tatăl iubitei sale.

"Din prima zi m-au acceptat...Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine (...) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex”, a povestit Mario, în podcasul lui Marius Manole, acum ceva vreme. 

Cântăreţul a mai povestit că i-a fost greu în casa familiei Eram-Esca, pentru că acolo se vorbeşte multî franceză, Alexandre fiind francez, iar copiii urmând cursurile unui liceu de profil. Mario, în schimb, nu ştie o boabă din această limbă.

 "Vorbesc franceză acolo în casă și de multe ori nu înțelegeam nimic. Nici acum nu înțeleg. El este francez, copiii au făcut școala în franceză și se înțeleg mai bine așa", a mai spus Mario.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE