Poze de colecție cu familia Andreei Esca. Prezentatoarea a fost o mireasă superbă!

Ultima actualizare:

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Vedeta a cărui nume a devenit sinonim cu trustul de pe Pache Protopopescu are o viață profesională împlinită, iar sfera în sfera personală situația este la fel de bună. Cu ocazia zilei de naştere a lui Alexandre Eram, atât Andreea, cât şi Alexia au distribuit mai multe imagini cu soţul prezentatoarei TV.

Alexia Eram și Andreea Esca au o relație foarte bună
Alexia Eram și Andreea Esca au o relație foarte bună

Andreea Esca are toate motivele să fie mândră. Are un soț care o iubește nespus și o sprijină în toate proiectele sale și doi copii minunați. Alexia Eram studiază la o facultate din Londra și și-a achiziționat propriul apartament la doar 21 de ani. Relația dintre Alexia și Andreea Esca este una foarte bună, de prietenie.

Citește și: Alexia Eram s-a mutat în Dubai

Cu ocazia zilei de naştere a tatălui său, în 27 martie, chiar dacă nu i-a putut fi alături, Alexia Eram a distribuit imagini de colecție din albumul familiei. În una dintre imagini, realizată cu mulți ani în urmă, Alexia apare alături de tatăl și fratele ei. "Best dad (trad. Cel mai bun tată")", a scris Alexia pe primul instantaneu. 

Alexandre , cu Alexia şi Aris foto: Instagram
Alexandre , cu Alexia şi Aris foto: Instagram

În a doua imagine distribuită de fiica Andreei Esca admiratorii Alexiei pot vedea un instantaneu de la nunta Andreei Esca cu soțul ei, Alexandre Eram. 

Andreea Esca şi Alexandre Eram, la nunta lor
Andreea Esca şi Alexandre Eram, la nunta lor

Alexandre Eram îşi face ziua la Paris

Alexandre Eram şi Andreea Esca au fugit în weekendul cu 27 martie la Paris, pentru a sărbători ziua omului de afaceri în compania familiei acestuia. În plus, tot în 27 martie este şi ziua nepotului lui Alexandre, fiul surorii sale. Aşa că, în familia Eram e dublu motiv de sărbătoare. 

Din Paris, Andreea a publicat şi ea o imagine cu Alexandre în tinereţe, pe vremea când nu era încă tată. 

Alexandre Eram, când era mai tânăr
Alexandre Eram, când era mai tânăr

Ce bine se înţeleg Andreea Esca şi Alexia Eram 

Andreea Esca și Alexia Eram au o relație foarte bună. Cele două se antrenează împreună atunci când Alexia se află în România, iar prezentatoarea a dezvăluit că au ținut aceeași dietă care a dat rezultate spectaculoase. Nu lipsesc nici micile glume pe care și le fac una alteia. De ziua Andreei, Alexia i-a făcut cadou mamei sale o prăjitură delicioasă, iar celebra știristă a oferit o replică pe măsură, menționând că fiica sa nu ține deloc la dieta sa. 

Andreea Esca este o mamă înțelegătoare care își sprijină copii, iar relația pe care o are cu iubitul fiicei sale, Mario Fresh, este una foarte bună. Cei trei participă adesea la evenimente, iar Andreea este fericită că fiica sa trăiește o poveste de dragoste care o face să se simtă fericită și împlinită.

Vezi: Ce mănâncă Alexia Eram la micul dejun, de arată atât de bine

Alexandre Eram a avut nevoie de oxigen, după ce a făcut Covid-19

Anul trecut, Andreea Esca a trecut prin clipe dificile, după ce soțul ei a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Alexandre Eram a avut nevoie de oxigen și a fost conectat la aparate, iar Andreea s-a temut pentru viața bărbatului pe care îl iubește. 

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt la Paris. Nu în vacanță, ci pentru a sărbători în familia. Astăzi, 27 martie este ziua de naștere a nepotului lui Alexandre Eram, iar toate rudele s-au strâns laolaltă pentru a petrece așa cum se cuvine. Andreea, în general discretă cu viața personală, a fost cea care a dezvăluit motivul pentru care a părăsit timp de câteva zile Capitala aglomerată.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net