Vești proaste pentru Andreea Esca! A fost dată în judecată de Asociația Fondului Imobiliar

Ultima actualizare:

Andreea Esca și soțul ei milionar au avut parte de o lovitură de proporții, după ce Asociația Fondului Imobiliar a dat-o pe vedetă în judecată pentru una dintre proprietățile pe care le deține, cotată la milioane de euro. 

Andreea esca jpeg

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au fost  dați în judecată de  Asociația Fondului Imobiliar, instituție care ține de Primăria Capitalei. 

Mărul discordiei între vedeta PRO TV și autoritățile române este o vilă de lux, în valoare de milioane de euro, deținută de Andreea Esca în sectorul 2 al Capitalei.

Andreea Esca și soțul Alexandre Eram sunt citați într-un proces civil, în care sunt dați în judecată de Administrația Fondului Imobiliar pentru o proprietate din sectorul 2 al Bucureștiului. 

Instituția subordonată Primăriei Municipiului București a recurs la această soluție extremă față de vedeta PRO TV din cauza unor considerente financiare. 

Andreea Esca se judecă pentru proprietatea respectivă de mai mulți ani, notează Fanatik.ro. 

Vedeta s-a abținut de la comentarii pe marginea acestui subiect.

Andreea Esca a fost dată în judecată de RA-APPS, în 2005, pentru același imobil 

Vila care constituie subiectul procesului civil a fost achiziționată de Andreea Esca în 2004, însă prezentatoare nu a apucat să se bucure prea mult timp de achiziția făcută. 

La doar un an după ce Esca a devenit proprietara vilei, a dată în judecată de RA-APPS, deoarece fostul proprietar a lăsat câteva probleme nesoluționate cu instituția, iar vedeta trebuie să răspundă în locul acestuia. 

Procesul s-a disputat vreme de 8 ani, iar deznodământul a mulțumit-o pe Andreea Esca care declara la acel moment că a totul s-ar fi rezolvat. 

Andreea Esca a făcut apoi investiții serioase în vila respectivă pentru a o renova, astfel că imobilul a fost transformat după pretențiile vedetei PRO TV. Imobilul a devenit una dintre cele mai frumoase proprietăți din zonă, după investiția făcută de Andreea Esca.

În vila respectivă, Andreea Esca și soțul ei Alexandre Eram își petrec majoritatea timpului, astfel că  nu sunt dispuși să renunțe la imobil prea curând. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net