Ce «pătrățele» are Alexia Eram pe abdomen. Imagini hot cu fiica Andreei Esca la sală

Ultima actualizare:

Alexia Eram publică des imagini cu ea în costum de baie și ținute sumare. Fiica Andreei Esca se mândrește cu abdomenul său plat, pentru care lucrează din greu la sală. iar recent a publicat imagini cu ”pătrățelele” pe care a reușit să le contureze cu ajutorul unor sesiuni intense de exerciții. 

Alexia Eram foto: Instagram
Alexia Eram foto: Instagram

Alexia Eram s-a mutat, de puțină vreme, în Dubai, de unde publică imagini cu ea în ținute care mai de care mai sumare și din tot felul de baruri de fițe. Tânăra de 21 de ani nu a lăsat, însă, sala deoparte și se duce cu sființenie la sesiunile de exerciții. Recent, mândră de reușitele ei și de ”pătrățele” de pe abdomenul său, Alexia a publicat o serie de imagini cu ea în ținuta de sală.

În prima fotografie, realizată în jurul orei 11 noaptea, Alexia apare într-o bustieră neagră și boxeri roz. ”Ieri, după cină”, a scris fiica Andreei Esca pe imagine. În a doua fotografie, Alexia este îmbrăcată într-o bustieră roz și pantaloni sport negri, în sala de fitness, chiar după un antranement pentru abdomen.

Alexia Eram s-a mutat în Dubai

Alexia Eram s-a mutat în Dubai, de la mijlocul lunii martie. Anunțul a fost făcut chiar de fiica Andreei Esca pe pagina sa de Instagram, unde a explicat că va sta acolo o vreme și căută un apartament. Mai mult, în orașul din Emirate, și mama Alexiei, Andreea Esca, are un deal bun: ea face reclamă la servicii, unele dinre ele turistice. 

„Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…) 

Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net